Video: zo ziet stock Android 5.0 eruit op de Sony Xperia Z3

Gijs Ettes
7 november 2014, 9:09
1 min leestijd
Video: zo ziet stock Android 5.0 eruit op de Sony Xperia Z3

Sony heeft een video gepubliceerd waarin te zien is hoe stock  Android 5.0 eruit ziet op de laatste drie vlaggenschepen van de fabrikant: de Xperia Z1, Xperia Z2 en Xperia Z3. Sony brengt regelmatig binaries en broncodes uit om zo de community te helpen om eigen roms te ontwikkelen.

De afgelopen tijd gingen geruchten dat Sony in de toekomst high-end smartphones en tablets zou gaan voorzien van stock-Android, maar die werden vrij snel weer ontkracht. Wel werkt Sony aan bestanden die ontwikkelaars kunnen gebruiken als uitgangspunt voor custom roms. Tegelijkertijd is de fabrikant in Zweden een pilot gestart waarbij Sony-fans wordt gevraagd om feedback te geven op een vroege versie van onder meer de Xperia Z3 Android 5.0-update. Deze brengt een nieuw design, een soepelere interface, betere beveiliging en nieuwe manieren om notificaties te beheren met zich mee.

Xperia Z3 Android 5.0 (stockversie) in beeld

De beste Sony Xperia Z3 aanbiedingen

De Sony Xperia Z3 is sinds deze herfst verkrijgbaar in Nederland. In onze Xperia Z3 review lees je hoe dit nieuwe vlaggenschip verschilt van zijn voorgangers. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je uitgelicht.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
8,0
Welke Sony Xperia Z3 wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia Z3 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over Sony

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Sony. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van Sony Android Smartphones.

Categorie: Firmware
Device: Sony Xperia Z3

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's