‘Xperia Z3 naast Galaxy Note 3 op foto te zien’

xperia z3 fotoOp een nieuwe uitgelekte Xperia Z3 foto is het aankomende toptoestel van Sony naast de Galaxy Note 3 van Samsung te zien. De Xperia Z3 lijkt op de foto iets dunner dan de Samsung-phablet, maar het scheelt niet enorm. Met name de lengte is bij beide toestellen gelijk. Het is niet de eerste keer dat er iets over de Xperia Z3 lekt: er duiken vaker foto’s op van het toekomstige vlaggenschip, waardoor een release in de herfst logisch lijkt. Daarnaast wordt ook de Xperia Z3 Compact verwacht, een kleinere versie van het grote toestel.

De verwachting is dat de Xperia Z3 een 5 tot 5,5 inch-scherm krijgt met een QHD-resolutie, Qualcomm Snapdragon 805-chip met mogelijk 64-bit-ondersteuning, 3GB aan RAM en een 20,7 megapixel-camera krijgt. Echter lanceerden Samsung en HTC hun vlaggenschip zonder QHD-resolutie, en volgens velen maakt een dergelijk hoge resolutie op een 5 inch-scherm echt niet uit – behalve dat het meer energie slurpt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Xperia Z3 wordt de opvolger van de Xperia Z2, die ons zeer goed is bevallen.

Meer over de Sony Xperia Z2

Met de Xperia Z2 bracht Sony eind april zijn beste smartphone tot nu toe uit. Het toestel is net zo stof- en waterdicht als de Xperia Z1, maar beschikt over snellere hardware en een aanzienlijk beter scherm. Het ips-paneel is dankzij de goede kijkhoeken en prima kleurreproductie een flinke stap vooruit ten opzichte van het tft-scherm van de Z1. In onze Sony Xperia Z2 review scoorde het toestel dan ook een zeer verdienstelijke 9.

Check de beste aanbiedingen

De adviesprijs van de Sony Xperia Z2 bedraagt los 649 euro, maar in combinatie met een abonnement is hij in veel gevallen al gratis te verkrijgen. Bovendien heeft KPN een exclusieve aanbieding waarbij het het toestel en het nieuwe Michael Jackson album XSCAPE gratis krijgt (Meer informatie).

Sony Xperia Z2
9,0
Welke Sony Xperia Z2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Sony Xperia Z2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.