‘Sony Xperia Z3 en Z3 Compact worden op 3 september onthuld’

Gijs Ettes
7 augustus 2014, 17:33
1 min leestijd
‘Sony Xperia Z3 en Z3 Compact worden op 3 september onthuld’
Sony Xperia Z3 onthulling

Uit een uitgelekte persuitnodiging van Sony blijkt dat het bedrijf op 3 september één of meerdere smartphones gaat onthullen. Sony is aanwezig op de Berlijnse elektronicabeurs IFA, waar het daarnaast aandacht zal besteden aan tv’s en een cameralens die op smartphones is te klikken.

De verwachting is dat tijdens de IFA sowieso de Xperia Z3 onthulling plaatsvindt, maar mogelijk maken we tijdens Sony’s persconferentie ook voor het eerst kennis met de Xperia Z3 Compact. De Compact heeft naar verwachting grotendeels dezelfde specs als de reguliere Z3, maar  een kleinere behuizing en een lager prijskaartje.

Lees verder na de advertentie.

De Xperia Z3 wordt het derde vlaggenschip van Sony in slechts een jaar en als we de laatste geruchten mogen geloven, verschilt de smartphone weinig van zijn voorgangers. Zo zou de Z3 beschikken over dezelfde Snapdragon 801-chip, 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbare  opslagruimte. Ook zou het display wederom 5,2 inch meten en over een 1080p-resolutie beschikken.

Xperia Z3 release

Zijn kleinere broertje, de Xperia Z3 Compact, krijgt naar verluidt een 4,6 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Verder is de verwachting dat de specificaties overeenkomen met die van de grote Xperia Z3.

Sony Xperia Z2 aanbiedingen

Ben je nu al toe aan een nieuwe smartphone, dan kun je de Xperia Z2 kopen. Het huidige vlaggenschip wordt los steeds goedkoper verkrijgbaar en is in combinatie met veel tweejarige abonnementen gratis.

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Sony Xperia Z2 prijzen. Bekijk alle Sony smartphones.

Alle Sony smartphones met prijzen

Lees meer over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu