De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Sony lekt waterbestendige Xperia Z3 Tablet Compact nogmaals – update

Gijs Ettes
28 augustus 2014, 12:12
1 min leestijd
Sony lekt waterbestendige Xperia Z3 Tablet Compact nogmaals – update
 Xperia Z3 Tablet Compact release

De Xperia Z3 Tablet Compact release lijkt te naderen, nu Sony voor de zoveelste keer de naam van de compacte tablet heeft gelekt. Ditmaal verscheen het apparaat op de officiële productpagina van de Xperia Z2 Tablet, de high-end tablet die het bedrijf in maart uitbracht. In de beschrijving valt te lezen dat de Z3 Tablet Compact dankzij het ips-display beter kijkhoeken biedt, met scherpe beelden en waarheidsgetrouwe kleuren.

Afgelopen weekend lekte op de Facebookpagina van Sony Xperia al een vermeende foto van de Xperia Z3 Tablet Compact en een aankomende Android Wear-smartwatch van Sony uit. De tablet krijgt een 8 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels die is voorzien van Sony`s Triluminos technologie met X-Reality en een speciale antireflectiecoating.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de Xperia Z3 Tablet Compact

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Naar verwachting vindt de Xperia Z3 Tablet Compact release kort na de IFA plaats, maar wat de adviesprijs van het apparaat wordt, is nog niet bekend. Wel beschikt het apparaat waarschijnlijk over een Snapdragon 801-chip met vier 2,5GHz-kernen. De processor (MSM8974AC) zou iets sneller zijn dan die in de Xperia Z2 Tablet, die een maximale kloksnelheid van 2,3GHz heeft. Verder heeft de Z3 Tablet Compact hoogstwaarschijnlijk 3GB aan werkgeheugen, 16GB opslag, een 8 megapixel-camera uit de stal van Sony en een 4500 of 5000 mAh-accu.

Tot slot ligt in de lijn der verwachting dat het Android-toestel is voorzien van ondersteuning voor 4G, nfc en bluetooth 4.0. Uit de doos draait de tablet vermoedelijk op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat).

Het laatste nieuws over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu