De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Xperia Z3 krijgt Snapdragon 805, maar geen QHD-scherm’

Gijs Ettes
20 mei 2014, 14:00
1 min leestijd
‘Xperia Z3 krijgt Snapdragon 805, maar geen QHD-scherm’
sony xperia Z3

Hoewel de Xperia Z2 pas sinds kort verkrijgbaar is in ons land, zijn vandaag al de eerste geruchten over zijn mogelijke opvolger opgedoken. Volgende geruchten  krijgt de Xperia Z3 een Snapdragon 805-chip, 3GB aan werkgeheugen en dezelfde 20,7-megapixel-camera die te vinden is in zijn voorgangers. Het Sony-toestel zou echter niet worden voorzien van een QHD-scherm, maar ‘slechts’ beschikken over een 1080p-display. Vooralsnog is onbekend wat hiervoor de reden is.

Momenteel is de LG G3 het enige Android-toestel dat in de Benelux verschijnt en zeker zal beschikken over een QHD-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Er zouden echter ook zogenoemde Prime-versies van de Galaxy S5 en HTC One M8 in de maak zijn die over een dergelijke hoge schermresolutie beschikken.

Lees verder na de advertentie.

De Xperia Z3 wordt volgens IT168 al in augustus van dit jaar aangekondigd. Dit lijkt niet geheel ondenkbaar, aangezien de Xperia Z1 ook vrij kort na de Xperia Z werd aangekondigd.

De beste Sony Xperia Z2 aanbiedingen

Wie sowieso geen zin heeft om op de Z3 te wachten, kan gaan voor de Xperia Z2. Ons uitgebreide oordeel over dat toestel lees je in de Xperia Z2 review. Hieronder hebben we de beste actuele aanbiedingen voor je uitgelicht.

Lees meer over Sony

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu