Yahoo maakt mobiele website voor Olympische Spelen

yahoo_mobile_olympicsYahoo heeft een mobiele website gemaakt voor mensen die de Olympische Winterspelen op hun smartphone willen volgen. Op de website vind je actuele informatie over wedstrijden en uitslagen, weerbericht, het programma en de medaillewinnaars. Ook is er commentaar van sportexperts te vinden. Je kunt op naam zoeken naar atleten en een profiel bekijken met informatie over eerdere sportprestaties. Ook is er gedetailleerde informatie voorhanden over de 15 sporten die tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver worden beoefend. De site is Engelstalig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Een filmpje hieronder laat de mogelijkheden zien:

Ga in je mobiele browser naar m.yahoo.com/olympics om de website te bekijken.

Liever een Olympische app? Zoek in de Android Market naar ‘olympics’ en je krijgt een stuk of acht Android-applicaties voorgeschoteld. Aanraders zijn bijvoorbeeld Wayfinder Vancouver (raak in Vancouver de weg niet kwijt) en Vancouver Olympic Medals Count. Er is ook een officieel spelletje met de naam Vancouver Olympics ($5,99) verkrijgbaar, maar die werkt alleen op Android 2.0 en hoger.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.