De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit moet je weten over streamingdienst YouTube Music Key

Redactie
13 november 2014, 10:30
1 min leestijd
Dit moet je weten over streamingdienst YouTube Music Key

YouTube Music Key is Googles langverwachte muziekstreamingdienst die rondom YouTube is gebouwd. Voor 7,99 dollar (de uiteindelijke prijs wordt 10 dollar) per maand kun je onbeperkt en advertentievrij naar YouTube-muziek luisteren.

Lees verder na de advertentie.

YouTube Music Key is de tweede Spotify-concurrent van Google. De internetgigant biedt ook Google Play Muziek aan, een muziekdienst waarmee gebruikers muziek kunnen streamen. Degenen met een abonnement op Play Muziek krijgen ook automatisch een abonnement op YouTube Music Key.

YouTube Music Key: dit is het

youtubemusickey

YouTube Music Key laat gebruikers naar muziekvideo’s kijken zonder dat zij door advertenties worden gestoord. Ook zijn gehele albums via YouTube te beluisteren en kun je afspeellijsten van je favoriete nummers maken.

Een belangrijke feature van de muziekstreamingdienst is dat je muziek offline kunt opslaan, waardoor YouTube Key Music niet enorm veel data hoeft te verbruiken. De streamingdienst werkt niet alleen via de browser, ook de YouTube-app wordt aangepast voor gebruik met YouTube Key Music. Een voorbeeld daarvan kun je rechts zien.

Aankondigingsvideo

YouTube Music Key release

YouTube Music Key is voorlopig alleen beschikbaar voor geselecteerde gebruikers. Europese prijzen van de dienst zijn nog niet door Google bekendgemaakt, maar het is aannemelijk dat de dollarprijzen naar euro’s worden vertaald. Ook een Europese releasedatum is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu