Yuhua demonstreert strak Android-toestel Xphone-SDK

yuhua xphoneDe Chinese toestelmaker Yuhua, voorheen bekend als Yuhuatel, heeft een referentiedesign gemaakt voor een nieuw Android-toestel. Yuhua is een ODM (original design maker), die al eerder Java- en Linux-toestellen maakte, zoals de CPhone. De General Mobile DSTL1 is ook gebaseerd op een ontwerp van Yuhua. Laat je dus niet misleiden door de knalgroene kleur van dit toestel: als het uiteindelijk op de markt komt kan het er weer heel anders uitzien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het toestel dat ze nu hebben ontworpen heet de Xphone-SDK en draait op een 624 MHz PXA-310 SoC waardoor het vergelijkbaar is met de DSTL1. Hetzelfde 3-inch touchscreen van Sharp en triband GPRS/EDGE lijken erin te zitten. Verdere eigenschappen: een 3 megapixel camera, Wi-Fi en Bluetooth, maar geen accelerometer en GPS-ontvanger.

Meer info: Linux Devices

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.