Zakelijke gebruikers kunnen zich aanmelden voor bèta Inbox by Gmail

Wouter Nijsen
23 februari 2015, 21:21
1 min leestijd
Zakelijke gebruikers kunnen zich aanmelden voor bèta Inbox by Gmail

Google heeft een bètaprogramma van Inbox by Gmail voor zakelijke gebruikers geopend. Ze  dienen zich eerst aan te melden, waarna  wordt bepaald welke bedrijven  in maart de fijne e-maildienst mogen testen.  

Lees verder na de advertentie.

Zakelijke gebruikers Inbox by Gmail

zakelijke gebruikers Inbox

Dat maakt Google in een officiële blogpost bekend. Beheerders  van Google Apps bij bedrijven kunnen zich vanaf vandaag  aanmelden voor het bètaprogramma van Inbox by Gmail. Google belooft volgende maand te starten met de uitrol van de dienst, maar niet iedereen  kan Inbox direct gebruiken.

Ben je als Google Apps-gebruiker geïnteresseerd, dan dien je een mailtje te sturen naar inboxforwork@google.com. Hierna wordt op basis van een vragenlijst bepaald of je in maart uitgekozen wordt als tester. Het is echter  aannemelijk dat het aantal deelnemende bedrijven beperkt blijft. Wel geeft Google aan dat het bètaprogramma in de komende maanden verder wordt uitgebreid.

Meer over Inbox by Gmail

Het beschikbaar maken  van Inbox by Gmail  voor zakelijke gebruikers komt niet geheel als een verrassing. Google-topman Sunder Pichai liet namelijk een aantal dagen geleden al weten dat de uitrol spoedig zou starten.

Inbox by Gmail is Googles poging om e-mail compleet te vernieuwen. Uniek aan Inbox is dat de dienst mailtjes ziet als todo’s. Door middel van veegbewegingen kun je berichten als voltooid markeren of als herinnering instellen.  Inbox is ook voor normale gebruikers beschikbaar, al dien je wel over een invite te beschikken. Deze kun je aanvragen door een mailtje te sturen naar inbox@google.com.

Download Inbox by Gmail in Google Play (gratis)

Bron: Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu