Zakelijke Motorola Pro Android-telefoon komt eindelijk naar Europa

Wouter Nijsen
17 juni 2011, 12:06
1 min leestijd
Zakelijke Motorola Pro Android-telefoon komt eindelijk naar Europa
Motorola-Pro_Android

De Motorola Droid Pro is tijdens het Mobile World Congress in februari van dit jaar. De Droid Pro is een Android-telefoon met een 3,1-inch 320×480 capacitief touchscreen met daaronder een hardware QWERTY-toetsenbord waardoor het uiterlijk wel iets lijkt op dat van de bekende Blackberry-toestellen. Het toestel is al langer via de Amerikaanse operator Verizon verkrijgbaar en binnenkort komt deze Android als Motorola Pro eindelijk naar Europa.

De Motorola Pro heeft een 1GHz TI OMAP processor, draait op Android 2.2 en heeft een 1480 mAh accu. Het toestel beschikt over 512 MB RAM, 2 GB ROM en heeft 8GB interne opslagruimte. Motorola gebruikt voor de Pro de bekende Motoblur-interface, hoewel we die volgens Motorola niet meer zo mogen noemen. De gebruikte camera biedt 5 megapixel met LED-flits én autofocus. De Motorola Pro kom voorlopig alleen in Engeland op de markt, maar het is niet ondenkbaar dat ook Nederlandse retailers het toestel gaan verkopen. Een soortgelijke situatie heeft zich immers ook bij de de eerste Motorola Milestone voorgedaan.

Lees verder na de advertentie.

In Engeland zullen de eerste toestellen in ieder geval vanaf midden juli verkrijgbaar zijn. Bij onder meer webwinkel Clove kun je overigens al een pre-order plaatsen. Hoewel de Motorola Pro zich niet kan meten met het huidige aanbod van dual-core Android-telefoons zijn er vast liefhebbers te vinden die al langer zitten te wachten op een redelijk krachtige Android-telefoon mét hardware QWERTY-toetsenbord.

Via: Unwiredview

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu