Zakelijke variant van Nexus One krijgt toetsenbord

google nexus oneAndroid-topman Andy Rubin vertelde tijdens een interview met de Wall Street Journal dat een zakelijke versie van de Google Nexus One een toetsenbordje en een betere batterijduur krijgt. Rubin werd geïnterviewd door de bekende tech-journalist Walt Mossberg. Er komen nog meer Google-toestellen aan, waaronder een budgetmodel. Tijdens de CES vertelde een PR-medewerkster van Google ons bovendien dat die andere ‘superphones’ lang niet allemaal door HTC worden gemaakt. Ook andere toestelfabrikanten gaan ze maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Mossberg vroeg tijdens zijn interview naar de plannen met Google-telefoons in relatie tot de ‘With Google’-telefoons. De Nexus One is de eerste in een serie. Zonder ernaar te worden gevraagd begon Rubin over een zakelijke variant op de Nexus One, met een fysiek toetsenbordje en een grotere batterij. Mossberg vroeg vervolgens nog of er ook kleinere telefoons aankwamen, waarop Rubin halfslachtig knikte. Helaas vroeg de journalist niet verder door (en helaas zijn wij inmiddels niet meer op de CES om het zelf na te vragen).

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.