De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Eerste foto’s van Asus ZenWatch 3 gelekt’

Erwin Vogelaar
13 augustus 2016, 9:56
2 min leestijd
‘Eerste foto’s van Asus ZenWatch 3 gelekt’

De eerste Asus ZenWatch 3-foto’s zijn gelekt, waardoor we een beeld krijgen van de nieuwe ronde smartwatch.

Lees verder na de advertentie.

ZenWatch 3-foto’s

Een paar dagen geleden publiceerden we al het gerucht dat de aankomende Asus ZenWatch 3 rond zou zijn. Deze info komt van de Federal Communications Commission (FCC), het onafhankelijke overheidsorgaan dat in de Verenigde Staten verantwoordelijkheid draagt voor alle regelgeving rond onder andere telecommunicatie. De Chinese versie van de FCC, de TENAA, was iets minder voorzichtig met de informatie. Deze organisatie heeft namelijk per ongeluk eerste ZenWatch 3-foto’s online gezet, waardoor we een goed beeld krijgen van de komende smartwatch.

Zo zien we op de foto’s inderdaad een ronde smartwatch, dat door deze vorm en de dikte wel wat weg heeft van de Moto 360. Omdat het horloge niet aan staat kunnen we nog niet zien hoe dik de bezels zijn, een punt waar de vorige versies van de ZenWatch niet goed scoorden. Aan de zijkant van het horloge zijn drie fysieke knoppen te vinden, waardoor de ZenWatch 3 meer lijkt op een klassiek horloge.

Over de vorige versie van de ZenWatch waren we zeer te spreken, dus daarom hebben we onze ogen ook gericht op deze nieuwe versie. Toen we de nog vierkante ZenWatch 2 vergeleken met de Samsung Gear S2, kwam de smartwatch van Asus als winnaar uit de bus: “De Asus ZenWatch 2 biedt voor de helft van de prijs een vergelijkbare gebruikservaring en ziet er minstens zo mooi uit als de Gear S2. Bovendien zijn er veel meer apps voor het horloge beschikbaar en is er zelfs (zij het beperkte) ondersteuning voor iOS. Over het geheel genomen is de ZenWatch 2 wat ons betreft een betere deal.”

IFA 2016

De Asus ZenWatch 3 zal waarschijnlijk onthuld worden tijdens IFA 2016, dat van 2 tot 7 september in Berlijn plaatsvindt. Daar zal de ZenWatch 3 niet de enige nieuwe smartwatch zijn die aangekondigd gaat worden. Onder andere Samsung verwijst in zijn uitnodiging voor IFA 2016 naar de Gear S3. Welk horloge zal deze keer winnen?

zenwatch 3-foto's

Lees het laatste nieuws over Asus

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus ZenWatch 3
Asus ZenWatch 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu