Foto: maak kennis met de zilveren Samsung Galaxy S7 Edge

Jarno Stinissen
10 februari 2016, 13:33
2 min leestijd
Foto: maak kennis met de zilveren Samsung Galaxy S7 Edge

Op Twitter is een foto opgedoken van de nieuwe Samsung Galaxy S7 Edge in het zilver. De afbeelding is afkomstig van de vaak goed ingelichte Evan Blass (@evleaks).

Lees verder na de advertentie.

Zilveren Galaxy S7 Edge

Blass  vermeldt niet om welk model van de nieuwse Galaxy S7-lijn het gaat, maar alles wijst erop dat een Samsung Galaxy S7 Edge wordt afgebeeld. Zo valt het gebogen display weer te zien, de minder afgeronde homeknop en toont  het scherm één van de wallpapers  die gisteren uitgelekt zijn. Ook vertoont  het toestel veel overeenkomsten met een  eerder uitgelekte foto van de Galaxy S7 Edge. Volgens  Blass worden de S7 en S7 Edge  standaard voorzien van Android 6.0 Marshmallow.

zilveren Galaxy S7 Edge

Specificaties

De Samsung Galaxy S7 Edge is het nieuwste vlaggenschip van Samsung. De Edge beschikt net als zijn voorganger (de Galaxy S6 Edge) over dezelfde hardware als de normale Galaxy S7. Het grootste verschil tussen de twee modellen is de gebogen schermrand die unieke Edge-functies met zich meebrengt. Zo zijn meldingen beter zichtbaar en is de afzender te herkennen aan de kleur ervan. Op de schermrand kunnen ook snelkoppelingen en favoriete contacten worden geplaatst.

Het 5,5 inch-scherm maakt de Galaxy S7 Edge ook groter dan de gewone versie. De S7 Edge maakt gebruik van een QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels  en  een grotere 3600 mAh-accu dan de normale Galaxy S7 (3000 mAh). Beide toestellen  worden onthuld op 21 februari, een dag voor het begin van het Mobile World Congress in Barcelona. Voor meer informatie over het toestel kun je hier terecht.

Tip: houd Android Planet in de gaten voor de laatste informatie over Galaxy S7 kopen en Galaxy S7 Edge kopen. Zodra de toestellen verkrijgbaar zijn in de Benelux, lees je het hier! Ook zetten we de beste prijzen en aanbiedingen voor je op een rijtje.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu