De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo geniet je onbezorgd van je nieuwe Samsung Galaxy S8 (ADV)

Redactie
25 april 2017, 13:45
3 min leestijd
Zo geniet je onbezorgd van je nieuwe Samsung Galaxy S8 (ADV)

Deze week is het eindelijk zo ver: de Samsung Galaxy S8 ligt in de winkels! Het nieuwe vlaggenschip is een van de mooiste smartphones ooit. Met hulp van MediaMarkt kun je hem mooi houden.

Met zijn voorkantvullende Infinity Display is de Samsung Galaxy S8 letterlijk beeldschoon. Het 5,8 inch-scherm loopt door in de zijkant waardoor er nagenoeg geen randen zijn. De rest van het design is het toonbeeld van elegantie, met smalle randen en een combinatie van glas en metaal. Toch is het toestel verrassend stevig, want de behuizing is wel stof- en waterdicht.

Wil jij optimaal genieten van het scherm en de indrukwekkende Dual Pixel-camera? Zin om in Bixby en andere verbeteringen te duiken? Bestel je Galaxy S8 dan deze week bij MediaMarkt. Bij MediaMarkt ben je verzekerd van verschillende voordelen, zodat je echt álles uit je Galaxy S8 kunt halen.

1. Ruil je oude smartphone in voor korting

Als je de Galaxy S8 in huis haalt, heb je je oude toestel waarschijnlijk niet meer nodig. Lever het in bij MediaMarkt om honderden euro’s terug te krijgen. Zo heb je geen gedoe met Marktplaats of andere louche opkopers, maar krijg je direct geld voor je oude smartphone. Geld waarmee je nieuwe Galaxy S8 een stuk goedkoper wordt!

2. Direct aan de slag met Startklaar Extra

Het leukste van een nieuwe smartphone is het ontdekken van de vele verbeteringen. Minder leuk: voordat je daarmee aan de slag kan moet je eerst het instelproces doorlopen. Voor je het weet ben je ruim een uur kwijt aan het downloaden van de juiste apps, het invullen van je wachtwoorden en het ontdekken waar alle instellingen precies zitten.

Met de MediaMarkt Smartphone Startklaar Extra-service heb je daar geen last van. Bij de Smartbar in de winkel helpen ze je voor 35 euro met de allerbelangrijkste vragen en instellingen. Je krijgt een korte uitleg van de belangrijkste functies van de Galaxy S8, je mail en andere accounts worden alvast ingesteld en foto’s en contacten van je vorige smartphone worden overgezet. Nadat je de winkel uitloopt kun je dus direct aan de slag met de S8!

3. Extra zekerheid na je aankoop met Altijd Aan Support

Ook terwijl je het toestel gebruikt wil je er zeker van zijn dat alles naar wens blijft. Voor 49 euro per jaar kun je daarom Altijd Aan Smartphone-Support nemen. Dan krijg je niet alleen hulp bij het instellen van je Galaxy S8, maar ook een jaar lang technische hulp. Je kunt altijd met je vragen bellen, langsgaan in de winkel, of MediaMarkt komt zelfs bij jou langs. Zo weet je zeker dat een probleem snel wordt opgelost.

4. Snelle, deskundige reparatie

Mocht er onverhoopt toch nog iets misgaan? Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo begrijpen ze bij MediaMarkt ook best. Met de Power Service Protect-verzekering ben je zowat overal tegen beschermd. Al voor een paar euro per maand kun je jezelf verzekeren tegen diefstal, schade door ongelukken of problemen in het buitenland. Het is natuurlijk beter als er helemaal niets misgaat, maar met deze bescherming zit je helemaal goed.

Veel problemen kunnen zelfs direct in je MediaMarkt opgelost worden. Deskundige, gecertificeerde medewerkers fixen zo snel mogelijk je problemen. Vaak is de klus al klaar terwijl je wacht!

5. MediaMarkt is altijd in de buurt

In Nederland zijn inmiddels al bijna 50 MediaMarkt winkels te vinden. Dat betekent dat er altijd wel een winkel in de buurt zit. Heb je vragen of problemen met je toestel, dan kun je daar direct terecht. Niet alleen voor reparaties, maar ook voor vragen of andere ondersteuning. Geen gedoe met onbereikbare klantenservicenummers, contactformulieren waar niemand op reageert of vage social media-accounts: de experts van MediaMarkt staan écht altijd voor je klaar.

Kies dus voor de Galaxy S8 (Plus) met de beste service van MediaMarkt!

Pre-order nu bij MediaMarkt
En geniet van de vele voordelen:
✔ Ruil je oude smartphone in voor korting
✔ Direct aan de slag met Startklaar Extra
✔ Extra zekerheid met Altijd Aan Support
✔ Snelle, deskundige reparatie
✔ Media Markt is altijd in de buurt
Galaxy S8 Galaxy S8 Plus
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu