ZTE Skate: betaalbare Android-telefoon mét 4,3-inch touchscreen
Wouter Nijsen

ZTE Skate_AndroidZTE is een fabrikant die in Nederland niet erg bekend is. In Engeland en Frankrijk is ZTE met name bekend van hun toestellen die voorzien zijn van de branding van operator Orange. Met name de ZTE Blade verkocht in deze twee landen bijzonder goed. Deze Android-telefoon was zeker niet één van de toppers voor wat betreft de sepcificaties, maar had wel een zeer prettig prijspeil. Met hun nieuwe Android-telefoon, de Skate, wil ZTE duidelijk maken dat ze ook een serieus alternatief voor de toppers van de gevestigde Android-orde te bieden hebben.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De ZTE Skate draait op Android 2.3 en heeft een 4,3-inch 480×800 touchscreen. Verder vinden we naast de standaard voorzieningen als GPS, Wi-Fi en Bluetooth een 5 megapixel camera en een 800 MHz processor. Na het zien van deze specificaties zul je snel geneigd zijn te zeggen dat de Skate onmogelijk de strijd met HTC, LG en Samsung aankan, maar dan hebben we het nog niet over de prijs gehad. De ZTE Skate gaat volgens de laatste geruchten slechts €200 kosten. Daarmee is de Skate de goedkoopste Android-telefoon met een 4,3-inch touchscreen. Helaas is nog niet duidelijk of de ZTE Skate ook in Nederland op de markt komt.

Via: Eurodroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.