De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

‘Samsung introduceert nieuwe Gear VR voor Galaxy Note 7’

Wouter Nijsen
1 augustus 2016, 18:31
1 min leestijd
‘Samsung introduceert nieuwe Gear VR voor Galaxy Note 7’

Tijdens het Unpacked-event dat morgen plaatsvindt presenteert Samsung naast de Galaxy Note 7 ook een nieuwe versie van de Gear VR. Deze variant moet met zowel de Note 7 als eerdere vlaggenschepen werken.

Lees verder na de advertentie.

’Samsung presenteert zwarte Gear VR’

Het Franse NoWhereElse meldt dat de nieuwe Gear VR een zwarte kleur heeft en mogelijk standaard wordt geleverd met de Galaxy Note 7. De verwachting is dat de virtual reality-bril over een usb-c-poort beschikt, zodat hij kan worden aangesloten met de Note 7, die tevens usb-c heeft. De headset is echter ook gewoon compatibel met de Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en S6 Edge+.

Belangrijk is dat de kijkhoek van de nieuwe Gear VR iets is vergroot. Waar de vorige versie een kijkhoek van 96 graden heeft, is dit bij de zwarte variant 110 graden. Hierdoor wordt het gezichtsveld van de gebruiker groter, wat de virtual reality-ervaring ten goede komt.

Volgens de bron verschijnt de nieuwe Gear VR een maand later in de winkels dan de Galaxy Note 7. Laatstgenoemde is waarschijnlijk vanaf 16 augustus beschikbaar in Nederland. Houd Android Planet morgen in de gaten voor alle aankondigingen van Samsung.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Gear VR
Samsung Gear VR

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu