Zwarte Sony Ericsson Xperia X8 gespot

Redactie
4 november 2010, 19:36
1 min leestijd
Zwarte Sony Ericsson Xperia X8 gespot
xperia-x8
xperia-x8-2

De Sony Ericsson Xperia X8 krijgt een neutrale, zwarte uitvoering. Op dit moment is de telefoon in twee kleurencombinaties verkrijgbaar: wit en wit/blauw. Er zijn een paar foto’s van de zwarte Xperia X8 uitgelekt. Ook is er een video opgedoken. Het is nog niet bekend wanneer de zwarte Xperia X8 in de winkel ligt, maar waarschijnlijk kunnen we de telefoon voor het eind van het jaar verwachten.

De Xperia X8 is het kleinere broertje van de Xperia X10. Het toestel is uitgerust met een 3,2 megapixel camera aanwezig, een 3 inch scherm en een 600MHz processor in. De telefoon draait op Android 1.6, maar aan het eind van het jaar brengt Sony Ericsson versie 2.1 uit.

Lees verder na de advertentie.

De gebruikersinterface van de X8 is gelijk aan die van de Xperia X10 mini, met vier hoeken waardoor je de smartphone makkelijker met één hand kunt bedienen. Het idee erachter: zet je favoriete applicaties in de vier hoeken en voeg widgets toe aan je basisschermen, zodat je altijd toegang hebt tot veelgebruikte applicaties. De X8 is ook voorzien van Timescape voor snelle toegang tot je sociale netwerken en een `infinite`-toets waarmee je toegang hebt tot alle content. Muziek ontdekken en downloaden is mogelijk via de PlayNow online store.

Bron: GSM Arena

Categorie: Fabrikanten
Merk: Sony

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's