Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.2 inch
Camera
13 megapixel
Prijs

Nokia 5 met abonnement: dit moet je weten

Nokia is terug, en hoe! De Finse fabrikant heeft een paar zware jaren achter de rug, maar met de Nokia 5 laten ze zien dat ze niets verleerd zijn. Het toestel is stevig en stijlvol, precies zoals we van de Finnen gewend zijn. Ook de hardware is dik in orde: krachtig genoeg om al je favoriete apps soepel te laten. Er is 16GB opslagruimte aanwezig, genoeg om behoorlijk wat apps, muziek en meer op kwijt te kunnen.

Daarnaast snapt Nokia heel goed dat software tegenwoordig haast net zo belangrijk is als hardware. De Nokia 5 is voorzien van de nieuwste versie van Android, met minimale aanpassingen. Geen onnodige meegeleverde apps of bloatware, gewoon het beste van Google. Bovendien belooft Nokia twee jaar lang ondersteuning in de vorm van beveiligingsupdates. Zo blijf je altijd beschermd.

Dit is de Nokia 5 prijs

De Nokia 5 heeft een adviesprijs van 199 euro, waarmee het een betaalbare Android-smartphone is. De tijd dat je honderden euro's betaalde voor een peperduur toestel is voorbij. Een losse Nokia 5 kan eigenlijk hetzelfde als een zogenaamd 'toptoestel', zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Nokia 5 abonnement: zo ben je voorbereid

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een Nokia 5 met abonnement te kopen. Het toestel is verkrijgbaar bij alle grote providers. Het toestel valt onder de BKR-grens, waardoor je niet aan de regels voor het telefoonkrediet hoeft te voldoen. Geen gedoe met ingewikkelde leningen, gewoon een lekker betaalbaar toestel.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app