Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Nokia 7 Plus met abonnement kopen

Scherm
6 inch
Camera
12 megapixel

Nokia 7 Plus met abonnement: dit moet je weten

De Nokia 7 Plus is een middenklasse smartphone met diverse fijne features. Deze in maart 2018 uitgebrachte telefoon beschikt over een fraai, voorkantvullend 6 inch-scherm met een hoge resolutie en heeft maar liefst 64GB opslag, uitbreidbaar met een geheugenkaartje. Verder is de telefoon voorzien van een grote accu en een ‘schone’ versie van Android, die geregeld wordt geüpdatet.

Bij lancering kostte de Nokia 7 Plus 399 euro, maar inmiddels kun je een Nokia 7 Plus los kopen voor een iets lagere prijs. Je haalt dan een toestel in huis dat tegen een stootje kan en bovendien is uitgerust met een dubbele camera met lenzen van Carl Zeiss. Daarmee maak je scherpe foto’s en kun je 2x optisch inzoomen, wat betekent dat er geen kwaliteit verloren gaat bij het zoomen.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Nokia 7 Plus met abonnement?

De Nokia 7 Plus is een midrange toestel dat ondersteuning biedt voor de snelste 4G-netwerken. Daar wil je natuurlijk gebruik van maken! Kies daarom een provider die grote databundels of zelfs onbeperkt mobiel internet biedt. Naarmate je sneller kunt internetten op je smartphone, zul je immers meer gebruikmaken van de mogelijkheden. Denk aan muziek en video’s streamen en het downloaden van apps. Kies je een te krappe bundel, dan krijg je mogelijk te maken met hoge buitenbundelkosten - en dat is zonde.

Ga bij jezelf na hoeveel je nog belt en sms’t. Bij de meeste (uitgebreide) abonnementen kun je onbeperkt sms’en, maar voor bellen geldt dat doorgaans niet. Sterker nog, veel Nokia 7 Plus abonnementen met grote databundels bieden slechts een beperkt aantal minuten. Geen probleem als je vaak via WhatsApp of Skype telefoneert, maar toch iets om rekening mee te houden.

Verder krijg je bij steeds meer providers, zoals Vodafone, KPN en T-Mobile, combivoordeel. Neem je vast internet of digitale televisie af bij dezelfde provider als je mobiele abonnement, dan maak je aanspraak op extra korting of andere voordelen als gratis zenderpakketten of gratis bellen met huisgenoten. Doe er je voordeel mee!

Bij welke providers kan ik de Nokia 7 Plus kopen?

Interesse in de Nokia 7 Plus met abonnement? De meeste Nederlandse providers bieden dit toestel aan. Maak gebruik van onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen te bekijken en vergelijken. Je kunt gemakkelijk het aanbod filteren en bijvoorbeeld zien welke abonnementen je kunt afsluiten zonder BKR-registratie.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Nokia 7 Plus aanbieding?

Er zijn zoveel providers, abonnementen en aanbiedingen dat het lastig kan zijn om door de bomen het bos te zien. De vergelijker van Android Planet maakt het eenvoudig om het aanbod te filteren, zodat je snel de deal vindt die bij je past. Gebruik bijvoorbeeld filteropties om de looptijd, (maximale) bijbetaling, het aantal belminuten en data te bepalen. Ben je al klant bij een bepaalde provider, dan toont de vergelijker waar je het beste combivoordeel krijgt. Dat kan op jaarbasis een hoop geld schelen.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app