Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.5 inch
Camera
12 megapixel

Nokia 8 Sirocco met abonnement: dit moet je weten

De Nokia 8 Sirocco is Nokia’s topmodel voor 2018. Deze high-end smartphone werd in mei van het jaar geïntroduceerd voor een adviesprijs van 749 euro, al is de Nokia 8 Sirocco los inmiddels goedkoper verkrijgbaar. Het toestel is prijziger dan de in 2017 verschenen Nokia 8, maar heeft ook meer te bieden. Zo is er een vernieuwd design, dat grotendeels uit glas bestaat en bestand is tegen water en stof. Ook kan de smartphone draadloos worden opgeladen.

Wat hardware betreft doet de Nokia 8 Sirocco niet onder voor de concurrentie. Het toestel wordt aangedreven door een krachtige Snapdragon 835-chip en 6GB aan werkgeheugen. Voor de opslag van apps en media is 128GB beschikbaar, desgewenst uitbreidbaar met een geheugenkaartje. De voorkant wordt gedomineerd door het fraaie 5,5 inch oled-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. De dubbele camera aan de achterkant is iets verbeterd en is voorzien van een Pro Camera-modus voor mooiere foto’s. Een groot voordeel is het feit dat de Sirocco een Android One-toestel is. Daardoor is er weinig bloatware aanwezig en verschijnen software-updates vliegensvlug.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Nokia 8 Sirocco met abonnement?

Heb je de keuze voor de Nokia 8 Sirocco gemaakt, dan is de volgende stap het vinden van een geschikt (zakelijk) abonnement. We kunnen ons voorstellen dat je de mogelijkheden van de smartphone optimaal wilt benutten. Daarom adviseren we te kiezen voor een provider met een landelijk dekkend 4G-netwerk en grote databundels. Met zijn grote scherm leent de Sirocco zich prima voor het streamen van je favoriete films en series, maar dan heb je wel veel data en een snelle verbinding nodig. Sommige providers geven je de optie om een onbeperkt data-abonnement af te sluiten. Dan hoef je je nooit zorgen te maken over buitenbundelgebruik.

Weet je niet precies hoeveel data, belminuten en sms’jes je nodig hebt? Check dan eens de app van je provider en de facturen van je huidige abonnement. Die geven inzicht in je gemiddelde gebruik en helpen je te bepalen hoe groot je bundels moeten zijn. Wellicht heb je voldoende aan alleen data omdat je nauwelijks nog belt en sms’t.

Goed om te weten is dat steeds meer providers, waaronder KPN en Vodafone, combivoordeel bieden. Je krijgt leuke extra’s als je een telefoonabonnement afsluit bij dezelfde aanbieder als waar je tv- en/of internetabonnement loopt. Denk aan korting op je factuur, extra zenderpakketten en gratis onderling bellen met huisgenoten.

Bij welke providers kan ik de Nokia 8 Sirocco kopen?

Wil je de Nokia 8 Sirocco kopen, dan kun je terecht bij de meeste grote webshops en providers. Gebruik onze vergelijker om een voordelige aanbieding in combinatie met een abonnement te vinden. We lichten de beste deals uit en laten zien welke providers bijvoorbeeld kortingsacties bieden.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Nokia 8 Sirocco aanbiedingen?

Met de prijsvergelijker van Android Planet vind je in een handomdraai de smartphone en het abonnement dat bij je past. De beste deals staan standaard al bovenaan en met diverse filteropties kun je het aanbod personaliseren. Filter bijvoorbeeld op de gewenste provider, contractduur, bundels en levertijd. Ga je binnenkort een huis kopen? Dan kun je aanbiedingen tonen waarbij geen sprake is van een BKR-registratie. Een BKR-vrij abonnement heeft geen invloed op de hoogte van de hypotheek die je kunt krijgen.

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app