Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Scherm
5.3 inch
Camera
13 megapixel

Nokia 8 met abonnement: dit moet je weten

De in september 2017 geïntroduceerde Nokia 8 was het eerste Android-vlaggenschip van Nokia. Het toestel had bij verschijning een prijskaartje van 599 euro, maar inmiddels haal je een Nokia 8 los voor een aanzienlijk lager bedrag in huis. Ook in combinatie met een abonnement is deze metalen telefoon een voordelige optie. In mei 2018 verscheen zijn opvolger, de Nokia 8 Sirocco. Die is qua hardware vergelijkbaar, maar heeft een groter scherm en een aangepast design.

De Nokia 8 valt op door zijn hoogwaardige specs; het toestel heeft aanzienlijk betere hardware aan boord dan voorgangers als de Nokia 6. Denk aan een 5,3 inch-scherm met een hoge resolutie (2560 bij 1440 pixels), een krachtige Snapdragon 835-chipset, 64GB aan uitbreidbare opslagruimte en een dubbele 13 megapixel-camera aan de achterkant. Die laat je experimenteren met zwartwit-foto’s en maakt het mogelijk fraaie scherptediepte-effecten te creëren. De 3090 mAh-accu houdt het gemakkelijk de hele dag vol.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de Nokia 8 met abonnement?

Heb je de keuze voor de Nokia 8 gemaakt, dan is een goed (zakelijk) abonnement vinden de volgende stap. Wil je van alle mogelijkheden - zoals het fraaie scherm - gebruikmaken, dan adviseren we je een provider te kiezen die 4G en grote databundels biedt. Voor onderweg video’s streamen heb je immers een snelle mobiele internetverbinding en veel data nodig. De meeste Nederlandse providers bieden een landelijk dekkend 4G-netwerk en laten je tegen een meerprijs een abonnement met een onbeperkte databundel afsluiten. Ideaal als je je altijd druk maakt over buitenbundelkosten.

Heb je belminuten en sms’jes nodig bij je abonnement? Om dat te bepalen, is het slim de facturen van je huidige abonnement te checken. Daar zie je precies per maand hoeveel je nog telefoneert en sms’t. Misschien heb je wel genoeg aan een abonnement met alleen data, omdat voor al je communicatie gebruikmaakt van gratis apps als Skype en WhatsApp.

Goed om te weten is dat steeds meer providers (waaronder KPN, Vodafone en T-Mobile) leuke extra’s bieden als je niet alleen vast internet of digitale televisie afneemt, maar ook een mobiel abonnement. Abonnementen combineren levert je bijvoorbeeld een vast bedrag per maand aan korting op, extra zenderpakketten of gratis onderling bellen met huisgenoten. Doe er je (combi)voordeel mee!

Bij welke providers kan ik de Nokia 8 kopen?

De Nokia 8 is verkrijgbaar bij vrijwel alle grote providers en webshops in Nederland. Zoek je er een abonnement bij, maak dan gebruik van onze vergelijker om de beste aanbiedingen voor specifieke aanbieders te vinden. Ook laten we je zien welke providers combivoordeel of andere kortingsacties bieden.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste Nokia 8 aanbiedingen?

Met de prijsvergelijker van Android Planet vind je snel het Nokia 8 abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt eenvoudig het volledige aanbod filteren op bijvoorbeeld provider, contractuur (1, 12 of 24 maanden), de hoogte van de bijbetaling, data en belminuten. Daarnaast kun je ervoor kiezen om alleen aanbiedingen zonder BKR-registratie te tonen. Wil je een nieuw abonnement of juist verlengen? Ook daar is een filteroptie voor!

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app