De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nokia C1 Plus

1/1

De Nokia C1 Plus is één van de goedkoopste Android-smartphones die je kan kopen. Het toestel heeft een adviesprijs van slechts 69 euro, een hd-scherm en draait op Android 10. Je kunt ook gebruikmaken van snel 4G-internet. Op deze pagina lees je meer over de Nokia C1 Plus.

Veel voor weinig

Voor 69 euro kun je geen indrukwekkende hardware verwachten, maar de Nokia C1 Plus biedt meer dan je misschien verwacht. De smartphone heeft een verwisselbare accu van 2500 mAh, een hd-scherm van 5,45 inch, 16GB opslaggeheugen en ondersteuning voor 4G-internet. Camera’s, een koptelefoonpoort en een quadcore-processor zijn ook aanwezig.

Nokia C1 Plus

Android Go

Hoewel de specificaties van de Nokia C1 Plus allesbehalve zijn, moet de smartphone toch prima draaien. Dit is te danken aan de Android Go-software, een lichtgewicht Android-versie die speciaal ontwikkeld is voor budgetsmartphones.

Android Go kan praktisch alles wat de reguliere Android-software ook kan maar gebruikt Go- en Lite-apps die minder belastend zijn voor de processor en het werk- en opslaggeheugen. Het toestel krijgt twee jaar updates en kan dus een tijdje vooruit.

Nokia C1 Plus kopen

De Nokia C1 Plus is sinds december 2020 te koop voor een adviesprijs van 69 euro. Het toestel is op moment van schrijven nog niet voor Nederland aangekondigd. Mogelijk komt daar later verandering in. De goedkoopste Nokia die je hier nu kunt kopen, is de Nokia 1.3. Die kost los 79 euro.

Deze smartphone koop je als… je een goedkoop toestel met de basisfunctionaliteiten wilt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Nokia C1 Plus

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu