De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Nokia X20 los toestel prijzen vergelijken

Nokia X20
7.5
Reviewscore
Kleur
Nokia X20
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
3 resultaten vanaf € 349,00
Gesponsord
Nokia X30
KPN
Tot €10 korting per maand!
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G bij je abonnement
  • Extra voordeel met KPN Combivoordeel
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu scherp geprijsd!
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Nokia X20
Nokia X20
128 GB5G
€ 349,00
3 jaar garantie
Nokia
4.6
Nokia
3d
Nokia X20
Nokia X20
128 GB5G
€ 349,00
3 jaar garantie
Nokia
4.6
Nokia
3d
Nokia X20
Nokia X20
128 GB5G
€ 369,99
2 jaar garantie
Amazon
4.2
Amazon
2d

Nokia X20 kopen

De Nokia X20 kopen is een goed idee als je een prima smartphone zoekt voor een prima prijs. Dit midrange toestel kwam in mei 2021 op de Nederlandse markt en heeft leuke specs.

Voor welke prijs kun je een Nokia X20 kopen?

Een losse Nokia X20 kopen kan bij (web)winkels zoals Coolblue, Bol.com, Mediamarkt maar ook kleinere aanbieders zoals Mobiel.nl en Belsimpel. In Nederland is alleen de 128 GB versie te krijgen maar dit is uitbreidbaar met een geheugenkaartje.

Voor wie is deze Smartphone geschikt?

Je koopt deze smartphone als je een ‘gewoon goede’ telefoon wil voor een goede prijs. Dit toestel heeft niet op alle gebieden de beste specs, maar daar is de prijs ook naar. Voor het geld krijg je wel 8GB werkgeheugen, een goed update- en garantiebeleid en 5G-mogelijkheden. Dit maakt de telefoon zeer geschikt als jouw volgende midrange toestel waar je zeker een aantal jaar mee vooruit kunt.

Een losse Nokia X20 kopen of met abonnement?

Het voordeel van een Nokia X20 kopen is dat je geen lening afsluit op je toestel en dus ook geen BKR-registratie krijgt. Het nadeel is dan weer dat je het hele bedrag in één keer moet betalen. Uiteraard is het mogelijk om je losse toestel te combineren met een sim only-abonnement. Je kunt dit dan precies afstemmen op jouw verbruik.

Vind hier de beste prijs

Het is altijd leuk om niet te veel te betalen. Op deze pagina vind je daarom onze prijsvergelijker. Deze software speurt automatisch het internet af naar de meest actuele prijzen in Nederland en zet de goedkoopste bovenaan. Gebruik de filteropties om je zoektocht te verfijnen. Zo kun je bijvoorbeeld alvast aangeven welke kleur je wil. Onze prijsvergelijker houdt daar dan rekening mee en laat alleen die kleur nog zien. Bestellen kan dan heel eenvoudig op de pagina van de aanbieder.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu