OnePlus 10

Let op: op moment van schrijven is de OnePlus 10 nog niet officieel aangekondigd. De informatie op deze pagina is dan ook gebaseerd op betrouwbare geruchten en lekken. Na de officiële presentatie werkt Android Planet deze pagina bij met alle informatie, inclusief de prijs- en releasedetails.

De OnePlus 10 wordt een high-end smartphone met goede specificaties, een fraai ontwerp en jarenlange softwareondersteuning. Nieuwsgierig geworden? Op deze pagina lees je alles over de smartphone.

Lees verder na de advertentie.

De OnePlus 10 in het kort

Er is nog veel onduidelijk over de OnePlus 10. Voorheen lanceerde OnePlus het ‘normale’ model tegelijk met de Pro-versie. Dit jaar doet het bedrijf het helemaal anders. De OnePlus 10 Pro is namelijk al wel gepresenteerd, maar van de normale OnePlus 10 ontbreekt vooralsnog ieder spoor. Ook hebben we nog maar weinig geruchten gelezen over het toestel. Het lijkt er wel op dat de OnePlus 10 niet op de Snapdragon 8 Gen 1-chip draait, maar op een high-end MediaTek-processor. Ook dat zou nieuw zijn. De OnePlus 9 en 9 Pro draaiden allebei op de snelste Snapdragon van dat moment.

  • Mogelijk een MediaTek Dimensity Dimensity 9000-chip
  • Waarschijnlijk 8/12GB RAM en 128/256GB opslagruimte
OnePlus 10 Pro
OnePlus 10 Pro

Nieuwe softwareschil met jarenlang updates

De OnePlus 10 draait waarschijnlijk op de nieuwe versie van de OnePlus-softwareschil OxygenOS. Die is ontwikkeld in samenwerking met moederbedrijf Oppo. Hij wijkt dan ook behoorlijk af van vorige versies en lijkt meer op Oppo’s ColorOS.

OnePlus geeft de OnePlus 10 vermoedelijk drie versie-updates. Omdat de smartphone uit de doos op Android 12 draait, kun je dus rekenen op Android 13, 14 en 15. Ook krijgt de smartphone vier jaar beveiligingsupdates, in dit geval dus tot het voorjaar van 2026.

Aankondiging nog niet bekend

OnePlus heeft de OnePlus 10 nog niet gepresenteerd. Wanneer dat wel gebeurt, is onduidelijk. De OnePlus 9 had een adviesprijs van 699 euro. We verwachten dat zijn opvolger ongeveer evenveel zal kosten.

OnePlus 10 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen OnePlus 10 prijzen. Bekijk alle OnePlus smartphones.

Alle OnePlus smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews OnePlus 10

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's