Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

OnePlus 5T los toestel prijs vergelijken

Scherm
6 inch
Camera
16 megapixel
Prijs
Super deal
Kies een voordelig mobiel abonnement met 6 maanden gratis Apple Music!
€5,- korting per maand en dubbele data als je ook Ziggo hebt!
Goedkoopste 5T aanbiedingen: 2 deals gevonden bij 1 webshop Prijsupdate: 23 minuten geleden
Filters
Refurbished
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (2)
Alle filters verwijderen
Shop
Toestel
Levertijd
Prijs incl.
(1.236)
OnePlus 5T 8GB RAM
Licht gebruikt | 3 jaar garantie
128GB
Zwart
3d
€ 287,99
(1.236)
OnePlus 5T 8GB RAM
Zo goed als nieuw | 3 jaar garantie
128GB
Zwart
3d
€ 369,99

OnePlus 5T: vlotte smartphone met voorkantvullend scherm

Voor een goede smartphone hoef je niet de hoofdprijs te betalen. De OnePlus 5T heeft de hardware die je van een toptoestel zou verwachten, maar kost tientallen euro’s minder dan de concurrentie. Met de 5T heeft OnePlus voor het eerst een smartphone met voorkantvullend scherm. Het grote 6 inch-scherm loopt door tot aan de randen, met slechts aan de boven- en onderkant een kleine balk.

Het toestel volgt vrij kort na de OnePlus 5, die in de zomer van 2017 verscheen. De verschillen met die voorganger zijn op het design na relatief klein. Zo wordt in beide smartphones de Snapdragon 835-chip van Qualcomm gebruikt. Die is krachtig en zorgt ervoor dat apps snel opstarten en vloeiend lopen. Achterop vind je een dubbele 20 megapixel-camera, geschikt voor het maken van scherpe foto’s. Een speciale portretmodus zorgt voor een stijlvol scherpte-diepte-effect.

Losse OnePlus 5T kopen in Nederland

Officieel wordt de OnePlus 5T alleen verkocht via de eigen webwinkel van de Chinese fabrikant. Daarvoor wordt een adviesprijs van 499 euro gerekend. Wees er wel snel bij, want de levertijden kunnen soms flink oplopen! Gelukkig is er een alternatief. Via de grijze import wordt het toestel ook door Nederlandse webwinkels aangeboden. Dat betekent dat je het toestel gewoon hier kunt kopen, inclusief Nederlandstalige software en volledige ondersteuning. Bovendien heb je de 5T vaak al de volgende dag in huis!

Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app