Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

OnePlus 8 Pro

Scherm
inch
Camera
megapixel

Honor 8 Pro: vlaggenschip voor een schijntje

De Honor 8 Pro is een Android-smartphone met de hardware van een vlaggenschip, maar dan voor een verrassend lage prijs. Zo is het toestel uitgerust met een groots 5,7 inch-scherm, een krachtige processor en een dubbele camera achterop. Waar je daar bij andere fabrikanten al gauw de hoofdprijs voor betaalt, biedt Honor het toestel voor een schijntje aan. 

Honor is een submerk van Huawei. Waar Huawei zich richt op iedereen, zijn de smartphones van Honor alleen online te koop. Daardoor kan de fabrikant de prijs laag houden. De Honor 8 Pro biedt bijvoorbeeld betere hardware dan de Huawei P10, tegen een lagere adviesprijs. Heb je liever een wat kleiner scherm? Dan kun je ook de gewone Honor 8 overwegen. 

De Honor 8 Pro in vogelvlucht

Met deze smartphone van Honor ben je van alle gemakken voorzien. Meest indrukwekkende is het forse 5,7 inch-scherm. Dat heeft een zeer hoge resolutie, waarmee het één van de mooiste schermen is die Honor ooit heeft afgeleverd. Je kunt de overige Honor 8 Pro specificaties hieronder vinden. 

  • 5,7 inch-scherm met resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • Dubbele 12 megapixel-camera achterop, 8 megapixel-camera voorop
  • Loopt op Android 7.0 Nougat met Huawei’s EmotionUI 5.1
  • Krachtige chip met 8 cores, 4GB werkgeheugen
  • 64GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met geheugenkaart

Meer over de Honor 8 Pro

Deze Pro is één van de duurste Honor-smartphones tot nu toe. Het toestel is echter nog altijd goedkoper dan vrijwel alle andere vlaggenschepen. Honor legt de focus namelijk op een goede prijs-kwaliteitsverhouding en dat is ook met de 8 Pro weer uitstekend gelukt. Je wordt met de Honor 8 Pro namelijk voorzien van ongekend krachtige hardware voor relatief bodemprijsje.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het forse 5,7 inch-scherm, dat een hoge resolutie heeft van 2560 bij 1440 pixels? Zo ben je verzekerd van haarscherp beeld op groot formaat. Ideaal om te genieten van YouTube of Netflix. Met de splitscreenmodus van Android 7.0 Nougat kun je bovendien twee apps tegelijk in beeld brengen. Een WhatsApp-gesprek doorlezen  terwijl je aan het browsen bent: geen enkel probleem.

Achterop zit een dubbele 12 megapixel-camera. De beelden van de twee camera’s worden automatisch gecombineerd om voor scherpere foto’s met meer details te zorgen. Voorop kun je overigens nog een 8 megapixel-camera vinden voor kekke selfies onder alle omstandigheden.

Laatste berichten

Renders: Dit is de betaalbare OnePlus 8 Lite met dubbele camera

Renders: Dit is de betaalbare OnePlus 8 Lite met dubbele camera

Nieuws Voor het eerst in vier jaar brengt OnePlus weer een betaalbare middenklasser uit. De OnePlus 8 Lite krijgt een voorkantvullend scherm, dubbele camera en hoge schermververssnelheid.
Honor 8 Pro biedt high-end specs voor een lagere prijs

Honor 8 Pro biedt high-end specs voor een lagere prijs

Nieuws Honor heeft zojuist zijn nieuwe topmodel gepresenteerd. De Honor 8 Pro heeft een groot scherm, dubbele camera's achterop en is vanaf deze maand in Nederland te koop voor 549 euro.
‘Honor 8 Pro krijgt Nederlandse release voor 549 euro’

‘Honor 8 Pro krijgt Nederlandse release voor 549 euro’

Nieuws De Honor 8 Pro krijgt een adviesprijs van 549 euro, zo ontdekte Android Planet. Het nieuwe vlaggenschip van Huawei's submerk wordt morgen officieel gelanceerd.
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app