OnePlus 9R

De OnePlus 9R, is een goedkopere variant van de OnePlus 9 en 9 Pro. Het toestel krijgt daarom minder geavanceerde specificaties en komt alleen in India op de markt. Op deze pagina lees je meer over de OnePlus 9R.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 9R specificaties

De naam OnePlus 9R werd voor eerst gedeeld door de betrouwbare lekker Evan Blass. Het toestel wordt gepositioneerd onder de OnePlus 9 en de OnePlus 9 Pro, het absolute topmodel, en wordt alleen in India op de markt gebracht. Of het toestel later wel de oversteek maakt naar Europa is nog onbekend.

OnePlus 9 Pro vs OnePlus 9

De OnePlus 9R heeft een full-hd-scherm van 6,55-inch. Het gaat om een oled-scherm met een maximale verversingssnelheid van 120Hz. Dit levert soepeler beeld dan een 60Hz-scherm. Het toestel draait waarschijnlijk op de Snapdragon 870-processor met ondersteuning voor 5G. Er zijn 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte aanwezig.

Opladen van de 4500 mAh-accu gaat met maximaal 65 Watt, maar kan niet draadloos. OnePlus-toestellen kunnen al jaren snelladen met 30 Watt en de OnePlus 8T introduceerde eind 2020 de 65 Watt-oplader. Wel gaat het bij de OnePlus 9R om Warp Charge 65T, wat nog een stuk sneller gaat.

Op de achterzijde zijn vier camera’s te vinden, waaronder de primaire variant van 48 megapixel. Om beelden te maken in een grotere hoek gebruik je de 16 megapixel-camera. Tot slot zijn ook een 5- en 2-megapixelexemplaar aan boord.

Android 11 en drie jaar updates

De OnePlus 9R draait bij zijn release op Android 11 met de OxygenOS-schil van OnePlus. Het merk levert twee jaar versie-updates (naar versies 12 en 13) en drie jaar regelmatige beveiligingsupdates. De OxygenOS-schil lijkt veel op stock-Android, zonder onnodige apps en aanpassingen.

OnePlus 9 Pro vs OnePlus 9

OnePlus 9R kopen

De OnePlus 9R komt hier niet op de markt, dus je zult het moeten doen met de normale OnePlus 9 of OnePlus 9 Pro. Via onderstaande links zijn deze toestellen (alvast) te bestellen.

OnePlus 9OnePlus 9 Pro
OnePlusOnePlus
Belsimpel (abo)Belsimpel (abo)
CoolblueCoolblue
Mobiel.nl (abo)Mobiel.nl (abo)
Tele2Tele2
T-MobileT-Mobile

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews OnePlus 9R

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu