OnePlus Buds Pro 2

1/2

De high-end OnePlus Buds Pro 2-oordopjes zijn begin 2023 gepresenteerd en kwamen wat later op de markt. Weten wat er allemaal nieuw is, lees dan snel verder.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Buds Pro 2: alles op een rij

OnePlus begon ooit als smartphonemerk, maar heeft zich de laatste jaren ook op andere markten gericht. Zo vind je er onder andere draadloze oordopjes, monitoren, rugzakken, accessoires en meer. De OnePlus Buds Pro 2 zijn begin januari 2022 gepresenteerd als opvolgers van de OnePlus Buds Pro.

Het gaat om zogenaamde in ear-oordpopjes, waarbij de gehele gehoorgang volledig wordt afgesloten. Ook actieve ruisonderdrukking is aanwezig, zodat je je optimaal kunt concentreren of even kunt wegdromen bij je favoriete muziek. Er wordt samengewerkt met fabrikant Dynaudio.

OnePlus Buds 2 Pro

Zo zijn de drivers, tweeters en boxen ontwikkeld met de nieuwste technologieën. Standaard heb je keuze uit verschillende equalizer-instellingen. Wil je wat extra bass horen dan regel je dat dus direct.

Nog niet alle details zijn bekendgemaakt, dus het is nog wachten op informatie over waterdichtheid of een eventueel aanwezige snellaadfunctie. De normale Buds Pro gingen maximaal 38 uur mee op een volle lading van de dopjes zelf én het doosje. Bedienen gaat via je smartphone, tablet of Google Assistent. Ook zijn de oordopjes aanraakgevoelig, waardoor je snel een nummer skipt of het volume aanpast.

Op 7 februari wordt er meer bekendgemaakt over de oordopjes. Op dat moment horen we wanneer ze te koop zijn, krijgen we alles te horen over de mogelijkheden en wordt ook de adviesprijs bekendgemaakt.

OnePlus Buds Pro 2 specs

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.2
NFC
Ja

Batterij

Batterijduur enkele lading 7 uur
Batterijduur inclusief doosje 38 uur
Opladen via Draadloos en / of kabel

Type en uiterlijk

Type In-ear
Klankkast Gesloten

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Ja
Spraakcommando's
Ja
Assistent Google Assistant
Bediening via aanrakingen
Ja
Belfunctie
Ja
IP-classificatie IP55
Spatwaterdicht
Ja
Waterdicht
Nee
Stofdicht
Ja
Fabrieksgarantie 1 jaar
Aangekondigd 4 januari 2022

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews OnePlus Buds Pro 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu