OnePlus Buds Z kopen? Dit moet je weten

OnePlus Buds Z
OnePlus Buds Z
Filters
Filters
×
3 resultaten vanaf € 67,99
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
+ Harman Kardon Onyx7 speaker t.w.v. €299
  • Én geen aansluitkosten t.w.v. €25,-
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
OnePlus Buds Z
OnePlus Buds Z
€ 67,99
2 jaar garantie
Proshop
9
Proshop
3d
OnePlus Buds Z
OnePlus Buds Z
€ 69,90
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
2d
OnePlus Buds Z
OnePlus Buds Z
€ 83,95
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d

OnePlus als merk staat bekend om de goede kwaliteit tegen een goede prijs. Ook als je de OnePlus Buds Z kopen wil, zul je dit merken. Ondanks de betaalbare prijs krijg je namelijk toch nog aardig wat functies. Wel moet je er rekening mee houden dat de oortjes inmiddels iets ouder zijn. Zo heeft ook OnePlus zelf inmiddels al een nieuwer model op de markt gebracht, namelijk de OnePlus buds Z2

De OnePlus Buds Z kopen? Let hier dan op

Als je van een flinke bas houdt, dan is de OnePlus Buds Z kopen net wat voor jou. De bas is sowieso al aanwezig, maar met de Bass Boost functie voel je nog meer detail en diepte. Bovendien komen de oortjes met een IP55-classificatie. Dat betekent dat ze water- en zweetbestendig zijn. Je kunt er dus gerust mee gaan sporten en tijdens een regenbui hoef je ze niet snel uit te doen. Ze kunnen prima tegen een paar druppels water. Je moet er echter niet mee gaan zwemmen of mee onder de douche stappen, dat kunnen ze niet aan. 

Goede accuduur

In totaal kun je tot maar liefst 20 uur naar muziek luisteren met de OnePlus Buds Z. Je moet dan wel het de oplaad case bij je hebben. Zonder de case kun je 4 uur naar muziek luisteren. Dankzij de snelle oplaadfunctie duurt het ook maar 10 minuten voordat je weer 3 uur kunt luisteren. Al met al dus zeer fijne specificaties voor zulke betaalbare oordopjes.

Zo werkt de prijsvergelijker

In onze prijsvergelijker zie je heel eenvoudig waar deze oortjes momenteel te verkrijgen zijn en tegen welke prijs. Zo zie je ook direct waar ze het goedkoopst zijn, omdat de goedkoopste aanbieding altijd direct bovenaan staat. De prijzen zijn bovendien altijd actueel en worden automatisch up to date gehouden. Je kijkt dus altijd naar correcte informatie.

Klik vervolgens op de aantrekkelijkste aanbieding en je komt direct op de juiste pagina van de webshop terecht. Daar kun je je de oortjes kopen voor de gecommuniceerde prijs. Alleen nu weet je zeker dat je ze nergens anders goedkoper had kunnen krijgen, toch een fijn gevoel. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu