OnePlus Pad Go

De OnePlus Pad Go is een relatief betaalbare tablet met een 11,35-inch-scherm en een eenvoudige processor. Op deze pagina lees je meer over het apparaat.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus Pad Go: dit moet je weten

In 2023 bracht OnePlus zijn eerste tablet uit: de OnePlus Pad. Dat is een behoorlijk snel apparaat met een 11,6 inch-lcd-scherm en een snelle processor. De OnePlus Pad Go is bedoeld voor wie die kracht niet nodig heeft, maar wel graag een tablet wil. Hij draait bijvoorbeeld op een tragere Mediatek Helio G99-chip. Daarmee kun je prima surfen en streamen, maar het spelen van zware games is er niet bij.

OnePlus stopt 8GB RAM bij de processor. Er zijn varianten met 128GB of 256GB opslag. Verder kiezen kopers uit een model met alleen wifi of eentje waarin je ook een sim-kaart kwijt kunt om onderweg te internetten.

OnePlus Pad Go

Het scherm van de OnePlus Pad Go is 11,35 inch groot, iets kleiner dan zijn duurdere broertje. Toch is dit een prima formaat en bovendien is de verversingssnelheid met 90Hz redelijk hoog. Dat wil zeggen dat de pixels 90 keer per seconde verversen en je geniet van soepele animaties. De normale OnePlus Pad heeft een nog vloeiender 144Hz-scherm.

Accu en camera’s

De accu van deze tablet is 8000 mAh groot. Dat is kleiner dan die van de duurdere Pad, maar het scherm is ook kleiner en de processor vraagt minder stroom. Vermoedelijk is de accuduur dus behoorlijk goed. Opladen gaat met maximaal 33 Watt.

Het ontwerp van de Go lijkt sterk op dat van de gewone OnePlus Pad. De cameramodule op de achterkant zit in het midden en huist een 8 megapixel-camera. Ook de camera aan de voorkant, waarmee je bijvoorbeeld videobelt, heeft die resolutie. Vier speakers zorgen voor stereogeluid.

Software en prijzen

De OnePlus Pad Go draait uit de doos op Android 13 met daaroverheen OxygenOS, de softwareschil van OnePlus. Vooralsnog heeft OnePlus de tablet alleen uitgebracht in India, waar hij omgerekend 275 euro kost. Of en wanneer je hem ook in Nederland kunt kopen, is nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews OnePlus Pad Go

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu