Oppo A15

1/9

Dit moet je weten over de Oppo A15

De Oppo A15 is een voordelige smartphone met een groot scherm, een stevige accucapaciteit en Android 10-software. Op deze pagina lees je meer over het toestel.

De A15 is gemaakt van plastic en heeft op de achterkant een vingerafdrukscanner. Daar zit ook een driedubbele camera met led-flitser. De smartphone gebruikt een inkeping voor de selfiecamera en is voorzien van een scherm van 6,52 inch. Dat is groot, waardoor je het toestel lastig tot niet met één hand kan bedienen. Het lcd-scherm oogt redelijk scherp door de hd-resolutie.

Lees verder na de advertentie.

oppo a15

De Oppo A15 is uitgerust met 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte. Dat is voldoende voor een betaalbare smartphone. Prettig is dat je het opslaggeheugen kan uitbreiden met een micro-sd-kaartje. Een MediaTek Helio P35-processor drijft het toestel aan en is krachtig genoeg voor populaire apps als WhatsApp. Verwacht echter geen wonderen van de prestaties.

De camera’s achterop hebben resoluties van 13 megapixel (hoofdcamera), 2 megapixel (macrocamera voor heel dichtbij) en 2 megapixel (dieptelens). De dieptelens vervaagt de achtergrond als je dat wilt. Een relatief grote 4230 mAh-accu levert de benodigde stroom voor de smartphone. Opladen gaat met 10 Watt niet zo snel.

Het toestel is voorzien van Android 10. Oppo legt hier zijn drukke ColorOS 7.2-schil overheen en belooft twee jaar updates. Je kan dus rekenen op Android 11 en 12 en beveiligingsupdates tot december 2022. Dat is goed genoeg in dit prijssegment.

oppo a15

Oppo A15 kopen

De Oppo A15 is sinds november 2020 in Nederland te koop voor 149 euro. Je hebt de keuze uit de kleuren zwart en blauw. De A15 is iets goedkoper dan de Oppo A53, die zo’n 180 euro kost en onder meer een grotere accu heeft.

Deze telefoon koop je als… je een voordelige smartphone met een groot scherm wil hebben.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo A15

7,4

1 geverifieerde review

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Lage prijs

7,4
  • 3GB Werkgeheugen
  • 3 Camara`s
  • Laden langzaam

Goede prijs voor zo`n telefoon met 3 camara`s.

Bovenbouw2 — 31 mei 2022
Lees hier ons recensiebeleid

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu