Schrijf je in bij KPN en ontvang een extra pre-order aanbod voor The Next Galaxy!

Oppo Band Style kopen: vergelijk hier de beste aanbiedingen

Oppo Band Style
Schermgrootte
-
Kleur behuizing
-
Filters
Filters
×
1 resultaten vanaf € 72,00
Gesponsord
Sim only abonnement
Vodafone
Nu tot €10 korting per maand!
  • Gratis 5G bij ieder Red abonnement
  • Extra voordeel als je internet van Ziggo hebt
  • Dubbele data als je internet van Ziggo hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
T-Mobile
Nu €10 korting per maand op je bundel
  • Extra data en korting met klantvoordeel
  • Tot €10 extra korting per maand
  • Altijd online zonder extra kosten
Bekijk aanbieding
Oppo Band Style
Oppo Band Style 
27 mm
€ 72,00
2 jaar garantie
Amazon
4
Amazon
5d

Een Oppo Band Style kopen is het meest geschikt voor mensen die een fijne fitnesstracker zoeken, maar een normale Oppo Band niet vinden passen. In de praktijk verschilt hij weinig met de normale Oppo Band. Je krijgt een extra bandje in de doos en hij beschikt over bloedzuurstofmeting. Overige verschillen, los van het design en materiaalgebruik, zijn er niet of zijn verwaarloosbaar.

Een Oppo Band Style kopen? Let hier dan op

Een Oppo Band style kopen is voor veel mensen een goede keuze omdat je voor een redelijk lage prijs toch aardig wat mogelijkheden in huis haalt. Hij komt met een mooi AMOLED kleurenscherm en ongeveer 12 dagen aan batterijduur. Het kleine apparaatje weegt bovendien maar 10 gram (afgerond) en daardoor is hij fijn om te dragen tijdens het sporten en zelfs tijdens het slapen.

Sport en activiteit

De activity tracker heeft alle mogelijkheden die je zoekt in een dergelijk apparaat. Denk aan het bijhouden van stappen, afgelegde afstand, hartslag, slaapkwaliteit en meer. Hij komt bovendien met 12 sportmodi waardoor je verschillende soorten workouts kunt bijhouden. Dat is inclusief zwemmen, omdat de Oppo Band Style waterdicht is tot 50 meter diep. Je kunt hem dus ook omhouden tijdens het douchen of in een regenbui.

Hij heeft echter geen ingebouwde GPS, daarvoor vertrouwt hij op je telefoon. Deze moet je tijdens het hardlopen dus wel bij je hebben als je ook je route wil tracken.

Overige mogelijkheden

Naast het bijhouden van een goede work out, is een Oppo Band Style kopen ook heel handig voor het dagelijks leven. Zo krijg je notificaties van inkomende oproepen, app notificaties, wekkers, een stopwatch en meer. Bovendien kun je de weersverwachtingen checken en zelfs je muziek en camera aansturen. Al met al geen vervelende aankoop dus voor zo’n lage prijs. 

Zo werkt de prijsvergelijker

In de prijsvergelijker zie je heel snel de beste prijs. Deze staat namelijk bovenaan. Zo weet je zeker dat je altijd de beste aanbieding te pakken hebt. Met de filteropties aan de linkerkant kun je het aanbod nog iets verfijnen. Bijvoorbeeld voor als je naast de beste prijs ook levertijd of shopervaring belangrijk vindt. 

Eenmaal de beste deal gevonden, klik je eenvoudig door naar de webshop via de aanbieding. Je komt dan direct op de juiste pagina terecht. Daar bestel je dan je nieuwe Oppo Band Style voor de beste prijs. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's