Oppo Enco Air 2 Pro

1/2

Pluspunten

  • Actieve ruisonderdrukking
  • Goed geluid
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Niet geheel waterdicht

Prijzen vergelijken

De Oppo Enco Air 2 Pro zijn oordopjes met een prima accuduur en actieve ruisonderdrukking. Op deze pagina vertellen we je alles over de oortjes.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Enco Air 2 Pro: dit moet je weten

Oppo Enco Air 2 Pro

In tegenstelling tot de gewone, goedkopere Oppo Enco Air 2 beschikken deze Pro’s wél over actieve ruisonderdrukking. Zo luister je in alle rust naar je muziek als je bijvoorbeeld in de trein zit. Als je omgevingsgeluid juist wil versterken kies je voor de transparantiemodus. Zo hoor je het verkeer goed aankomen als je door de stad fietst. Met de AI-ruisonderdrukking ben je bovendien altijd verstaanbaar tijdens het plegen van een belletje.

Ook de geluidskwaliteit is prima. Dankzij de grote 12,4 millimeter-drivers en de relatief forse klankkast komen diepe bassen goed tot hun recht. Met de ‘Bass Boost’-instelling kun je de lage tonen nog verder versterken. Gaat het je meer om de stemmen? Kies dan voor ‘Vocals’, dat jouw favoriete artiest kristalhelder laat klinken.

Lange accuduur, veel functies

De Air 2 Pro gaan op een volle acculading zo’n zeven uur mee. Als je de actieve ruisonderdrukking inschakelt, is dat wat minder lang. In de meegeleverde oplaadcase zit nog eens 21 uur muziek. In totaal heb je dus 28 uur geluid op zak. Zijn de oordopjes leeg? Na tien minuten laden kun je weer twee uur verder luisteren.

Deze Oppo‘s hebben verder een aantal functies die je leven een stukje gemakkelijker maken. Zo beschikken ze over in-ear detectie, wat betekent dat ze de muziek automatisch pauzeren als je ze uit je oren haalt. Daarnaast kun je de oortjes aan twee apparaten tegelijk koppelen en hebben ze een IP54-certificatie. Dat betekent dat ze een flinke regenbui prima doorstaan. Ze in het toilet laten vallen is echter geen goed idee.

Prijzen

De Oppo Enco Air 2 Pro hebben een adviesprijs van 79 euro. Ze zijn alleen te koop in de kleur wit.

Oppo Enco Air 2 Pro deals

Oppo Enco Air 2 Pro

€ 84,80

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon
Bekijk alle deals

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo Enco Air 2 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu