Oppo Enco Air 3

1/1

Pluspunten

  • Goed en ruimtelijk geluid
  • Fijne oplaadcase
  • Bluetooth 5.3 zorgt voor minimale vertraging

Minpunten

  • Geen actieve ruisonderdrukking

De Oppo Enco Air 3 zijn oordopjes met ruimtelijk geluid en een bijzondere oplaadcase. Op deze pagina vertellen we je meer over de dopjes.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Enco Air 3: dit moet je weten

De Oppo Enco Air 3 volgen de Enco Air 2 op. In vergelijking met hun voorgangers gaan de oordopjes langer mee op een acculading: tot ongeveer zes uur. Gecombineerd met de meegeleverde case heb je zo’n 25 uur muziek op zak.

De case zelf is een bijzondere. Het deksel is namelijk doorzichtig en opent 110 graden naar achteren. Daardoor kun je de dopjes er gemakkelijk uithalen, wat bij concurrerende merken nog weleens lastig is. Oppo belooft dat je na 10 minuten laden weer twee uur muziek kunt luisteren.

Oppo Enco Air 3

Je moet het helaas doen zonder actieve ruisonderdrukking. Dat is jammer, want er zijn ook in deze prijsklasse best oordopjes te vinden die deze functie wel aan boord hebben. Wel zorgen de Enco Air 3 er met behulp van AI-ruisonderdrukking voor dat je goed verstaanbaar bent tijdens het telefoneren.

Prima geluid

Oppo belooft geluid dat zelfs audiofielen tevreden moet stellen. Je kiest zelf of je de bassen wil benadrukken of meer belang hecht aan heldere stemmen. Daarnaast geniet je dankzij ‘Oppo Alive Audio’ van surround sound. Zo lijkt het net alsof je bij een concert staat en het geluid om je heen beweegt.

De Enco Air 3 hebben verder Bluetooth 5.3 aan boord. Deze nieuwe versie is energiezuiniger en zorgt voor een kleinere vertraging. Daardoor zijn ze volgens Oppo erg geschikt voor gamen. Je draagt deze oordopjes bovendien met een gerust hart in de regen. Ze beschikken namelijk over een IP54-certificering, waardoor een flinke plensbui geen probleem is.

Ook erg handig is dat je de dopjes aan twee apparaten tegelijk kunt koppelen. Zo is het dus mogelijk om te wisselen van je smartphone naar je laptop zonder de verbinding te hoeven verbreken.

Kopen

De Oppo Enco Air 3 hebben een adviesprijs van 69 euro en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en paars.

Oppo Enco Air 3 specs

Type en uiterlijk

Type Oordopje
Vorm In-ear
Klankkast Open
Gewicht 37 gram

Verbindingen

Bluetooth Bluetooth 5.3
NFC
Nee

Batterij

Batterijduur enkele lading 6 uur
Batterijduur inclusief doosje 25 uur
Opladen via Kabel

Eigenschappen en bediening

Noise-cancelling
Nee
Spraakcommando's
Ja
Assistent Google Assistant
Bediening via aanrakingen
Ja
Belfunctie
Ja
IP-classificatie IP54
Spatwaterdicht
Ja
Waterdicht
Ja
Stofdicht
Ja
Fabrieksgarantie 1 jaar

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo Enco Air 3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu