Oppo Find 7

Oppo Find 7: betaalbare topper met een QHD-scherm

De Find 7 is het nieuwe vlaggenschip van het Chinese Oppo. Het toestel heeft een strak design met een gave led aan de onderzijde die je informeert over nieuwe notificaties. De led, die verschillende kleuren kan tonen, neemt de gehele onderzijde van het toestel in, dat een gaaf effect geeft.

De Find 7 is in twee versies beschikbaar: een goedkopere variant met minder krachtige specificaties en een duurder high-end model met betere specificaties, met beide hetzelfde design. Eerstgenoemde heeft een prijskaartje van 399 euro, laatstgenoemde kost 479 euro. Het verschil qua prijs valt dus wel mee. Daarnaast staat Oppo erom bekend dat hun toestellen ook in Europa beschikbaar komen via de Europese retailer van het Chinese merk.

De goedkopere versie van de Find 7 is voorzien van een 5,5 inch-scherm met een full-hd-resolutie, Qualcomm Snapdragon 800-chip met een snelle 2,3GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan interne opslagruimte en een accu van 2800 mAh.

Lees verder na de advertentie.

De duurdere Find 7 beschikt over een 5,5 inch QHD-scherm (2560 x 1440 pixels), Qualcomm Snapdragon 801-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslagruimte en een grotere 3000 mAh-accu. De grotere accu is nodig om de extra pixels van energie te voorzien. Ook is er een snellere processor en maar liefst 1GB aan extra werkgeheugen aanwezig.

Meer over de Oppo Find 7

Beide modellen komen tevens met een speciale oplaadtechniek van Oppo waarmee het toestel binnen een half uur voor 75 procent is opgeladen. Uit de doos draaien ze op Android 4.3 (Jelly Bean), zijn ze voorzien van een laag krasbestendig Gorilla Glass 3 en is er ruimte voor een micro-sd-kaart-slot tot 128GB.

Als laatste beschikken beide Oppo Find 7-versies over een camera die foto`s in 50 megapixels kan schieten. Het toestel heeft `maar` een 13 megapixel CMOS-sensor van Sony, maar de software van Oppo zorgt ervoor dat er heel snel tien foto`s worden geschoten en voegt de vier beste foto`s samen tot één grote foto. Een 50 megapixel-foto is ongeveer 10MB groot. Verder is er een 5 megapixel-camera aan de voorzijde aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo Find 7

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu