Let op: de Oppo Find X3 Neo is op moment van publicatie nog niet aangekondigd. Onderstaande informatie is gebaseerd op geruchten en lekken, en kan veranderen in aanloop naar de presentatie. Android Planet werkt deze pagina bij zodra er betrouwbare nieuwe informatie op straat ligt.

De Oppo Find X3 Neo is een goedkopere 5G-smartphone met een modern ontwerp en groot gebogen scherm. Er zijn meer Find X3-modellen te koop met andere specificaties. Op deze pagina lees je meer over de Find X3 Neo.

Gebogen scherm

Het scherm van de Find X3 Neo is gebogen en komt daarom premium over. Het gaat om een groot scherm dat je moeilijk met één hand kunt bedienen. Dankzij de verwachte full-hd-resolutie oogt het beeld scherp. Vermoedelijk heeft de Find X3 Neo een amoled-display dat mooiere kleuren toont dan een lcd-scherm.

De selfiecamera is in een hoekje in het scherm verwerkt. Deze methode past Oppo ook toe op andere Find X3-smartphones.

5G en snelladen

De Oppo Find X3 Neo draait op een nog onbekende processor met 5G-ondersteuning. Het toestel is dus geschikt voor sneller mobiel internet. Waarschijnlijk heeft de smartphone 8GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen. Een micro-sd-kaartslot ontbreekt vermoedelijk wel.

Over de accucapaciteit en het opladen is nog niets bekend. De Find X3 Lite komt met een 65 Watt-oplader en dus is het aannemelijk dat die ook in het doosje van de Neo zit. Zo ja dan laadt de accu bijzonder snel op.

ColorOS met Android 11

Oppo levert de Find X3 Neo met Android 11 en legt hier zijn ColorOS-schil overheen. Deze softwareschil wijkt visueel en qua features af van stock-Android. De een vindt ColorOS een verbetering, terwijl de ander stock-Android prefereert.

Oppo’s updatebeleid is gemiddeld als je kijkt naar de concurrentie. De fabrikant belooft twee jaar versieupdates – Android 12 en 13 – en twee jaar regelmatige beveiligingsupdates. Sommige merken bieden drie jaar beveiligingsupdates.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Find X3 Neo release

De Oppo Find X3 Neo is op dit moment nog niet aangekondigd. Oppo lanceert de smartphone waarschijnlijk in de loop van maart 2021 en zou ‘m begin april uitbrengen. Een adviesprijs is nog niet bekend. De Find X2 Neo debuteerde voor 699 euro.

Oppo Find X3 Neo
Oppo Find X3 Neo
Welke Oppo Find X3 Neo wil je?
Wij hebben momenteel geen Oppo Find X3 Neo aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's