De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Oppo Find X3

De Oppo Find X3 is een high-end smartphone met indrukwekkende camera’s, een groot 120Hz-scherm en Oppo’s ColorOS-schil. Het is een goedkopere variant van de Find X3 Pro. Op deze pagina lees je alles over de Oppo Find X3.

Specificaties Oppo Find X3

De specificaties van de Find X3 zijn indrukwekkend. Het toestel gebruikt een groot 6,7inch-oled-scherm met soepele 120Hz-verversingssnelheid en haarscherpe qhd-resolutie. Achter het display zit een vingerafdrukscanner.

Het toestel draait op een krachtige Snapdragon-processor, mogelijk de Snapdragon 870. Over de accucapaciteit is nog niets bekend, maar het opladen gebeurt vermoedelijk met 65 Watt. Dat is even snel als de Find X2 (afbeeldingen op deze pagina) en heel snel.

Android 11 en ColorOS

De Find X3 draait bij zijn release op Android 11 en krijgt twee jaar Android-updates. Je kunt dus rekenen op Android 12 en 13 en ontvangt ook twee jaar regelmatig beveiligingsupdates.

Over de Android-software legt Oppo zijn ColorOS-schil. Die wijkt visueel en qua features af van stock-Android. De een vindt ColorOS een verbetering, terwijl de ander meer fan is van een rustigere schil.

Ook een Find X3 Pro

Er komt naast de Find X3 ook een Find X3 Pro uit. Die krijgt betere camera’s op de achterkant, kan ook snel draadloos opladen en heeft een krachtigere processor. Waarschijnlijk gaat dat om de krachtigere Snapdragon 888-chip van fabrikant Qualcomm, gebundeld met meer werkgeheugen. Preciezere verdere verschillen zijn nog onbekend.

Oppo Find X2 Pro officieel

Oppo Find X3 release

Oppo presenteert de Find X3 (Pro) vermoedelijk in maart en zou mikken op een release eind maart of begin april. Het is nog niet duidelijk wat de Find X3 gaat kosten. De Find X2 verscheen in 2020 voor de adviesprijs van 999 euro, maar is inmiddels al wat in prijs gedaald.

Deze smartphone koop je als…. je waarde hecht aan een fraaie, complete smartphone die heel snel oplaadt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo Find X3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu