Oppo Find X5 Pro los toestel kopen: Hier vind je de beste deal

Oppo Find X5 Pro
7.5
Reviewscore
Kleur
Oppo Find X5 Pro
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
9 resultaten vanaf € 654,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
+ Harman Kardon Onyx7 speaker t.w.v. €299
  • Én geen aansluitkosten t.w.v. €25,-
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Oppo Find X5 Pro
Oppo Find X5 Pro
256 GB5G
€ 654,00
2 jaar garantie
Belsimpel
9.1
Belsimpel
1d
Oppo Find X5 Pro
Oppo Find X5 Pro
256 GB5G
€ 654,00
2 jaar garantie
Mobiel.nl
9.1
Mobiel.nl
1d
Oppo Find X5 Pro
Oppo Find X5 Pro
256 GB5G
€ 674,00
2 jaar garantie
Phonemarket.nl
9.4
Phonemarket.nl
1d
Tip: Een Oppo Find X5 Pro met abonnement is vaak goedkoper dan een los toestel met sim-only
Oppo Find X5 Pro
Oppo Find X5 Pro
256 GB5G
€ 695,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
3d
Oppo Find X5 Pro
Oppo Find X5 Pro
256 GB5G
€ 698,00
2 jaar garantie
Amazon
4.6
Amazon
2d

In maart 2022 kwam de Oppo Find X5 Pro op de Nederlandse markt, het beste en duurste toestel van Oppo tot nu toe. Een Oppo Find X5 Pro los toestel kopen, kost je maar liefst 1299 euro. Met onze prijsvergelijker op deze pagina zie je waar je de beste aanbieding van dit moment kunt vinden. Zo kun je vaak toch nog grote bedragen besparen. Naast de prijsvergelijker vind je ook nog wat belangrijke informatie over je aankoop.

Een Oppo Find X5 Pro los toestel kopen? Let hier dan op

Als je een Oppo Find X5 Pro los toestel koopt, betaal je het hele bedrag in één keer. Dat moet je dus wel op je bankrekening hebben staan. Voor veel mensen is dat toch een behoorlijke uitgave om in één keer op te moeten hoesten. Daarna ben je echter wel meteen klaar. Je hebt dan geen maandelijkse aflossingen meer, waardoor je maandelijkse kosten lager zijn. Als je toch gebruik wil kunnen maken van een abonnement, kun je een los toestel natuurlijk combineren met een sim only-abonnement

Mocht je niet zitten wachten op zo’n grote uitgave, dan kun je natuurlijk ook direct voor een Oppo Find X5 Pro met abonnement kiezen. Je betaalt je toestel dan in maandelijkse termijnen af waardoor je nu meer geld op je bankrekening houdt. Dat is natuurlijk ook prettig. Je krijgt dan echter wel te maken met een BKR-registratie. Dat is op zichzelf niet zo erg, maar wel vervelend als je net een hypotheek probeert aan te vragen. Je kunt dan aanzienlijk minder lenen. 

De beste specs

De Oppo Find X5 Pro maakt gebruik van de nieuwe Snapdragon 8 Gen 1 voor de snelst mogelijke prestaties. Het scherm is schitterend en ververst met maar liefst 120 Hz voor ultra vloeiende beelden. Deze smartphone focust vooral op de camera setup in zowel hardware als software, waardoor het mogelijk is om in schitterende kwaliteit foto’s en video’s te maken. Zelfs in het donker. Deze smartphone is daarom zeker voor de fotografen en content creators geschikt. 

Zo werkt onze prijsvergelijker

Bij elke smartphone wordt in het begin de adviesprijs gehanteerd, maar na verloop van tijd begint de prijs echter te zakken. Dat komt omdat nieuwere modellen op de markt komen, of omdat bijvoorbeeld de vraag tegenvalt. Wat de reden ook is, wanneer de prijs zakt, zakt hij niet overal even hard. Hij is dan goedkoper bij de ene winkel en duurder bij de andere. Bovendien zijn er natuurlijk tijdelijke aanbiedingen die niet overal gelden. Waar je de smartphone koopt maakt dus veel uit voor de prijs die je uiteindelijk betaalt. 

In onze prijsvergelijker staat de goedkoopste aanbieding altijd bovenaan. Je hebt de beste prijs dus zo gevonden. Klik op de aanbieding en je komt direct op de juiste pagina van de betreffende webshop terecht. Daar koop je jouw nieuwe smartphone zoals je normaal ook zou doen. 

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu