Oppo N3

Oppo N3: selfietelefoon met high-end specs

De Oppo N3 is de opvolger van de Oppo N1, de selfietelefoon die de Chinese fabrikant eind 2013 op de markt bracht. Zijn opvolger heeft wederom een camera met ledflitser, die ditmaal automatisch tot 206 graden kan draaien. Daarvoor wordt een klein motortje gebruikt. Je kunt met de 16 megapixel-camera normale foto’s en selfies in een hoge resolutie en mét flits schieten. Het draaien werkt heel eenvoudig en zorgt ervoor dat de N3 geen aparte frontcamera nodig heeft.

De camera kan ook plaatjes vastleggen in het raw-formaat, zodat er geen compressie optreedt. Hij heeft een grote 1/2.3“³-sensor en de mogelijkheid om personen en gezichten te volgen.

Lees verder na de advertentie.

Zijn voorganger is met 170,7 bij 82,6 bij 9 millimeter behoorlijk fors en ook het gewicht (213 gram) is aan de hoge kant. De N3 meet 161 bij 77 bij 9,9 millimeter, weegt 192 gram en is dus wat compacter en lichter. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 801-chip, 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Het scherm is gekrompen tot 5,5 inch en heeft een 1080p-resolutie. Verder is er een 3000 mAh-accu aan boord en in de nabije toekomst verschijnt er ook een dualsim-variant.

Handige snellaadfunctie en release

De accu van de Oppo N3 heeft een snellaadfunctie, zodat je in vijf minuten de batterij zodanig kunt opladen dat je er weer twee uur mee vooruit kunt. Om de accu voor 75 procent op te laden, heeft de Oppo N3 een half uurtje nodig. Handig dus als je weinig tijd hebt, maar niet met een lege telefoon wilt zitten.

De Oppo N3 is in oktober 2014 voor het eerst aan de pers getoond. Afgaande op de release van zijn voorganger verwachten we dat de N3 in het najaar van 2014 verschijnt. De losse adviesprijs bedraagt 649 dollar en we verwachten dat de europrijs zo’n 599 euro gaat bedragen wanneer de Oppo N3 verkrijgbaar wordt in de Europese webshop. De exacte releasedatum is op het moment van schrijven nog niet bekend.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo N3

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu