Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Oppo Neo

Oppo Neo
Scherm 4.5 inch
Camera 5 megapixel

Oppo Neo: budgettoestel van rijzende ster Oppo

De Oppo Neo, die om en nabij de 160 euro kost, is het goedkopere alternatief voor de Find 7, een toptoestel van Oppo. De Neo beschikt dan ook over specificaties die aanzienlijk minder zijn. Zo heeft het toestel een 4,5 inch-ips-scherm met een resolutie van slechts 854 bij 480 pixels. Dat komt neer op een lage pixeldichtheid van 217 ppi.

De Oppo Neo wordt verder aangedreven door een 1,3GHz dualcore-processor en draait op Android 4.2 (Jelly Bean). De smartphone beschikt daarnaast over 512MB aan werkgeheugen en 4GB opslagruimte (uitbreidbaar). Ook  zijn er twee camera’s aan boord met 5 en 2  megapixels. De accu heeft een capaciteit van 1900 mAh en is door de gebruiker te verwijderen.

De overige specificaties van de Oppo Neo zijn ook weinig indrukwekkend. De smartphone heeft weliswaar dual-sim-ondersteuning, maar kan niet overweg met 4G. De afmetingen zijn met 132 bij 65,8 bij 9,2 millimeter gemiddeld en het gewicht (130 gram) is laag dankzij het vele plastic.

Pluspunten Neo

  • Aantrekkelijk prijskaartje
  • Voorzien van een fraai design
  • Lekker compact formaat

Minpunten Neo

  • Matige specificaties
  • Camera's vallen tegen
Oppo Neo
Welke Oppo Neo wil je?
Wij hebben momenteel geen Oppo Neo aanbiedingen voor je.
Sim only nodig?

Laatste berichten

Oppo onthult Oppo Neo: goedkope Android-smartphone met dualcore-cpu

Oppo onthult Oppo Neo: goedkope Android-smartphone met dualcore-cpu

Nieuws De Chinese telefoonmaker Oppo heeft een nieuw budgettoestel onthuld dat luistert naar de naam Oppo Neo. De smartphone, die om en nabij de 160 euro gaat kosten, is het goedkopere…