Oppo Pad 2

1/1

Pluspunten

  • Snelle processor
  • Soepel scherm
  • Laadt snel op

Minpunten

  • Slecht verkrijgbaar

Prijzen vergelijken

De Oppo Pad 2 is een rappe tablet met een groot 11,6 inch-scherm dat er erg soepel uitziet. Op deze pagina vertellen we je meer over het apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Oppo Pad 2: dit moet je weten

De Oppo Pad 2 komt je misschien wel bekend voor. Het is namelijk vrijwel dezelfde tablet als de OnePlus Pad, die we eerder in een review uitgebreid hebben besproken. Hij heeft een 11,6-inch-scherm met een verversingssnelheid van 144Hz. Daardoor zien beelden er erg soepel uit. Helaas gaat het wel om een lcd-paneel. Dat biedt een minder hoog contrast dan het oled-display van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Tab S9. De resolutie is met 2800 bij 2000 pixels wel lekker hoog.

Aan de binnenkant zorgt een MediaTek Dimensity 9000-chip voor de nodige kracht. Dat is een behoorlijk rappe processor, waardoor je prima kunt gamen of foto’s bewerkt op de tablet. Oppo stopt daar minimaal 8GB RAM bij en 256GB opslag. Dat is meer dan de OnePlus Pad, want die kun je alleen krijgen met 128GB opslagruimte.

Oppo Pad 2

De accu heeft een capaciteit van 9510 mAh, wat voldoende moet zijn voor een volle dag gebruik. Bijzonder is dat de Oppo Pad 2 oplaadt met 67 Watt. Dat is veel sneller dan de meeste andere tablets. Hij heeft ook een onderscheidend ontwerp, met subtiele lijnen die over de achterzijde lopen en een camera-eiland in het midden. Dat zorgt ervoor dat je de lens niet snel bevuilt met je vingers. De camera heeft trouwens een resolutie van 13 megapixel. Aan de voorkant zit nog een 8 megapixel-camera voor selfies en videogesprekken.

Software en verkrijgbaarheid

De Oppo Pad 2 draait op Android 13 met daaroverheen de eigen ColorOS-skin van Oppo zelf. Die past het uiterlijk aan en voegt enkele functies toe.

Of de tablet officieel naar Nederland komt, durven we niet te zeggen. Hij is echter al wel te koop bij Amazon via grijze import voor een kleine 600 euro. Dat is meer dan voor de vrijwel identieke OnePlus-tablet, die momenteel € 445,- kost.

Oppo Pad 2 deals

Oppo Pad 2

11.6 inch

256 GB

Zonder mobiel internet

MediaTek Dimensity 9000 processor

€ 573,24

2 dagen

Bekijk bij Amazon
Amazon
Vergelijk alle Oppo Pad 2 prijzen

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo Pad 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu