De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Oppo Pad Air

1/4

Pluspunten

  • Dun en licht ontwerp
  • Viertal speakers

Minpunten

  • Verversingsfrequentie scherm
  • ColorOS is drukke schil
  • Verkrijgbaarheid in Nederland

De Pad Air van Oppo is een betaalbare tablet met groot scherm en een prima verhouding tussen prijs en prestaties. Meer weten over deze tablet? Lees dan snel verder.

Lees verder na de advertentie.

Grootste tablet voor interessante prijs

De Pad Air is in augustus 2022 gepresenteerd voor de Europese markt en is de eerste tablet van het bedrijf op dat continent. Het scherm heeft een diagonaal van 10,36 inch en een resolutie van 2000 bij 1200 pixels. Het gaat om de tweede tablet van Oppo, nadat het eerst al kwam met de Oppo Pad. De naam doet uiteraard veel denken aan de Apple iPad Air.

Oppo Pad Air

De pixels van het scherm verversen maximaal 60 keer per seconde en er zijn vier speakers aanwezig. De tablet is voor de rest uitgerust met twee camera’s. Die op de achterzijde heeft een resolutie van 8 megapixel, terwijl de frontcamera alles vastlegt in een 5 megapixel-resolutie.

Er zijn varianten verkrijgbaar met 4GB RAM of 6GB werkgeheugen en 64GB of 128GB interne opslag. Dat breid je eenvoudig en relatief goedkoop uit met een geheugenkaartje. Onder de motorkap ligt de Snapdragon 680-chip die we voornamelijk kennen van verschillende smartphones. Voor huis-, tuin- en keukengebruik is dat voldoende en ook een simpel spelletje spelen lukt makkelijk op de Oppo Pad Air.

Android 12 en grote accu

Er is gekozen voor een accu met een capaciteit van 7100 mAh, waarmee je makkelijk de dag door moet komen. Opladen gaat met maximaal 18 Watt en een oplader vind je nog gewoon in de doos. Oppo kiest voor Android 12 en daaroverheen ligt de ColorOS-schil. Daarbij is er flink gesleuteld aan het uiterlijk en ook is er eigen software toegevoegd.

Oppo Pad Air

Het apparaat weegt slechts 440 gram en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De tablet is officieel gepresenteerd op 31 augustus 2022 samen met de Oppo Reno 8 en Reno 8 Pro. De Pad Air is alleen verkrijgbaar in het donkergrijs en komt in twee opslagvarianten. Het instapmodel (4/64GB) kost 279 euro, de versie met 128GB opslag moet 329 euro opleveren.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo Pad Air

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's