Oppo R15 Pro

1/1

Pluspunten

  • Mooi design met randloos scherm
  • 128GB opslagruimte: heel veel plek voor je bestanden
  • Vlotte hardware voldoet voor iedereen
  • Vingerafdrukscanner ontgrendelt snel

Minpunten

  • Minder goed dan de OnePlus 6

Dit moet je weten over de Oppo R15 Pro

De Oppo R15 Pro is een opvallend toestel, voorzien van een groot, voorkantvullend 6,3 inch-scherm. Oppo heeft de Android-smartphone uitgerust met een midrange-chipset, de Snapdragon 660, maar op vrijwel elk ander vlak overtreft de R15 Pro die prijsklasse. Zo zit achterop een dubbele camera van 20 en 16 megapixel. Ook is er een flinke accu van 3430 mAh aanwezig. Heb je liever een iets goedkoper toestel, dan kun je ook de Oppo A3 overwegen.

Lees verder na de advertentie.

Oppo en OnePlus: twee handen op één buik

Oppo is in Nederland nog geen heel bekende naam, maar in thuisland China is het al één van de populairste merken. Bovendien is Oppo onderdeel van hetzelfde moederbedrijf als OnePlus. Die kennen we natuurlijk wel, van smartphones met de beste hardware voor een relatief lage prijs. Ook Oppo zet in op een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Bij de Oppo R15 Pro zijn de gelijkenissen overigens wel heel groot. Het toestel heeft namelijk vrijwel hetzelfde design als de OnePlus 6. Een voorkantvullend scherm met inkeping voor de camera, een metalen achterkant en en de vingerafdrukscanner achterop: klinkt herkenbaar, toch? Aan de binnenkant zit er echter wel wat verschil in de hardware.

Oppo R15 Pro

Vlotte hardware voor iets meer geld

Zo is de Oppo R15 Pro uitgerust met de Snapdragon 660-chip, terwijl de OnePlus 6 de krachtigere Snapdragon 845-chip heeft. Er is standaard 6GB werkgeheugen aanwezig, meer dan genoeg om de meeste apps vlot te laten lopen. Ook zit er 128GB ingebouwd, veel ruimte voor al je apps, foto’s en video’s. Achterop zit dezelfde dubbele camera als op de OnePlus 6: één lens van 20 megapixel, eentje van 16 megapixel. Met de extra lens kun je een bokeh-effect toegevoegen aan je foto’s.

Er is helaas weinig dat de R15 Pro onderscheidt van de OnePlus 6. Oppo’s toestel biedt hetzelfde design en hardware die net een tikkeltje minder is, maar vraagt er iets meer geld voor. Daarom is Oppo’s smartphone vooral interessant als je benieuwd bent naar een nieuw merk en het echt eens uit wil proberen. Opvallende nieuwe features ontbreken namelijk.

Deze smartphone koop je als… je wil opvallen met een nieuw merk, en gaat voor goede hardware in een strak jasje.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo R15 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu