De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Oppo Reno 7 Pro

1/1

Pluspunten

  • Dunne schermranden
  • Degelijke processor
  • Laden tot 65W

Minpunten

  • Verkrijgbaarheid in Nederland is slecht

De Oppo Reno 7 Pro is het meest uitgebreide model in de Oppo Reno 7-lijn. De smartphone is vlot, laadt snel op en gaat een dag mee op een batterij. Op deze pagina vertellen we je alles over deze Pro.

Lees verder na de advertentie.

Ontwerp, scherm en camera’s

Kijkend naar de Reno 7 Pro, komt ‘ie in grote lijnen erg overeen met de ‘normale’ Reno 7. En hoewel de behuizing vrijwel even groot is, is het scherm toch 0,8 inch groter. Het Pro-model heeft namelijk dunnere randen en geen kin. Het amoled-paneel heeft een resolutie van 2400 bij 1080 pixels en een ververssnelheid van 90Hz. Door dat tweede ogen animaties extra soepel.

Verder zijn zowel de voor- als achterkant van glas en komt de smartphone in drie kleuren, namelijk zwart, blauw en goud. Achterop de smartphone bevindt zich het camera-eiland met een hoofd-, macro- en groothoekcamera. De hoofdcamera heeft een resolutie van 50 megapixel en is prima voor foto’s in verschillende omstandigheden. Voor wijde foto’s of juist van dichtbij gebruik je de andere lenzen.

Reno 7 Pro

Processor, opslag en batterij

De Reno 7 Pro van Oppo wordt aangedreven door een Mediatek-chip. Deze is prima voor dagelijkse apps en kan de gemiddelde 3D-game ook prima aan. Door het werkgeheugen van maximaal 12GB draai je meerdere apps zonder haperingen en met 256GB aan opslagruimte download je genoeg apps.

De batterij van de Reno 7 Pro heeft een capaciteit van 4500 mAh. Dat is prima voor deze prijsklasse en sleept je – bij gemiddeld gebruik – wel de dag door. Is je smartphone toch leeg, dan laad je hem met maximaal 65 Watt op. Volgens Oppo is ‘ie dan in ongeveer een half uurtje weer helemaal opgeladen.

Software, prijs en beschikbaarheid

De Oppo Reno 7-serie is niet officieel op onze markt uitgebracht en dus via die weg verkrijgbaar. Derden bieden het toestel zo nu en dan wel aan, waarbij het dus gaat om zogenaamde grijze import.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Oppo Reno 7 Pro

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu