Realme Buds Q2s

1/4

Pluspunten

  • Lichte behuizing
  • 30 uur luistertijd

Minpunten

  • Geen actieve ruisonderdrukking

Dit relatief betaalbare setje draadloze oordopjes van Realme geeft je de mogelijkheid om muziek te luisteren en films te kijken zonder een kabeltje te hoeven aansluiten. De oortjes hebben een licht ontwerp en zijn makkelijk te verbinden en bedienen. Op deze pagina vind je alles over de Realme Buds Q2s-oordopjes.

Lees verder na de advertentie.

Kleurrijk ontwerp met transparante case

De oordopjes van Realme zijn volledig draadloos en verbinden via bluetooth met je Android-smartphone. Ze zijn licht en komen in verschillende kleuren. Dat zijn groen, wit en zwart. De zwarte uitvoering heeft ook een kleurrijke cirkel op de zijkant. Bij de andere kleuren valt deze minder op.

Die cirkel is voor de touch-bediening. Door één, twee of drie keer op de zijkant van een oordopje te tikken, zet je de muziek namelijk op pauze en spoel je door of terug. Je hoeft dus niet je telefoon erbij te pakken. De oortjes verbinden meteen met je smartphone als je ze uit de oplaadcase haalt.

realme buds q2s

Die oplaadcase wordt standaard meegeleverd. Daarin laad je de oordopjes op en bewaar je ze als ze even niet nodig zijn. In totaal kun je zo’n 30 uur luisteren. Dan zijn zowel de oortjes en de oplaadcase leeg. De case laad je dan bij met een usb c-kabeltje en hij kan niet draadloos opladen.

Geluid en instellingen

Deze Realme Buds Q2s heeft geen actieve ruisonderdrukking. Dat had de voorganger – de Buds Q2 – wel. De Q2s-oordopjes sluiten van zichzelf al wel goed af. Ook kun je via de Realme Link-app je geluid aanpassen naar hoe jij het wil. Zo gooi de bass omhoog of hoor je stemmen extra helder.

De oordopjes hebben een vertragingstijd van 88ms. Dat is fijn voor het kijken van films of het spelen van mobiele games. Geluid loopt dan minimaal achter op je telefoon. Wel moet je deze ‘game mode’ via de Link-app instellen.

realme buds q2s groen

Prijs en beschikbaarheid

Deze oordopjes behoren tot het budget prijssegment. De Realme Buds Q2s-oordopjes kosten bij de meeste aanbieders namelijk zo’n 30 euro.

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van deze Buds Q2S-oordopjes? Bekijk dan onze prijsvergelijker. Daarin zoeken wij de beste deals voor deze en andere oordopjes.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Realme Buds Q2s

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu