Realme C35

1/8

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Prima camera
  • Accu die lang meegaat
  • Niet duur

Minpunten

  • Relatief trage prestaties
  • Nutteloze macro- en dieptesensor

Met de Realme C35 haal je een budgettoestel in huis met prima specificaties. Denk hierbij aan een groot scherm en een goede camera. Op deze pagina lees je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Realme C35: Budgetsmartphone met groot scherm

Zoek je een goedkope smartphone waar je de belangrijkste dingen als WhatsAppen, internetten, video’s kijken en foto’s maken prima mee kan doen? Wie weet is de Realme C35 dan wel een goed toestel voor jou. De smartphone is op geen enkel vlak baanbrekend of indrukwekkend, maar lijkt op papier wel een degelijk toestel – zeker voor zijn lage prijs.

Realme C35

De Realme C35 heeft een groot 6,6 inch-scherm met een full hd-resolutie. Dit scherm heeft een ververssnelheid 60Hz, maar meer verwachten we ook niet voor deze prijs. Van de relatief onbekende Unisoc Tiger T616-chip verwachten we eveneens niet zoveel, dus schaf dit toestel niet aan als gamingtelefoon.

Het instapmodel komt met 64GB opslag en 4GB werkgeheugen. Er is ook een variant met 128GB aan opslagruimte. Je kunt het geheugen uitbreiden met een micro sd-kaartje, dus dat is fijn. Dankzij zijn 5000mAh-accu houdt het toestel het ook nog eens lekker lang vol. Je laadt deze accu overigens op met een maximale snelheid van 18 Watt.

50 megapixel-camera

De Realme C35 heeft een 50 megapixel-hoofdlens waarmee je scherpe plaatjes schiet. Verwacht geen prijswinnende foto’s, maar voor social media volstaat de camera prima. Ook heeft de smartphone een 2 megapixel-macrocamera en een 0,3 megapixel-dieptesensor, maar die zijn in onze ogen vrij nutteloos.

Je kunt de C35 beveiligen met je vingerafdruk. Het toestel is beschikbaar in twee kleurtjes: groen en zwart en heeft een adviesprijs van 200 euro.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Realme C35

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu