Realme C55

1/4

De Realme C55 is een goedkope smartphone met een groot scherm en een 64 megapixel-camera. Op deze pagina vertellen we je meer.

Lees verder na de advertentie.

Realme C55: dit moet je weten

Veel voor weinig. Zo kun je de Realme C55 het beste omschrijven. Goed, van de Mediatek Helio G88-chip moet je geen wonderen verwachten, want dat is geen beestje dat je zware games voor met schotelen. Als je alleen wil appen, surfen en streamen, kun je er echter goed mee uit de voeten.

Wel heeft de smartphone een groot 6,72 inch-inch-scherm met een prima resolutie en een verversingssnelheid van 90Hz. Daardoor ziet het beeld er lekker soepel uit, zeker voor deze prijsklasse. Er zijn varianten op de markt met verschillend werk- en opslaggeheugen, zodat je altijd een keuze hebt wat goed bij jouw gebruik past.

Realme C55

Door de grote accu van 5000 mAh gaat het toestel gemakkelijk een dag mee, zelfs als je veel gebruikmaakt van je telefoon. En als hij toch leeg is, laad je hem dankzij de 33 Watt-lader relatief snel weer op. Draadloos laden is niet mogelijk, maar dat zien we in deze prijsklasse eigenlijk nooit.

64 megapixel-camera

Je ziet twee grote lenzen op de behuizing zitten, maar eigenlijk biedt de C55 maar één echte camera. Het gaat om een 64 megapixel-camera met een redelijk grote sensor. Je kunt er prima kiekjes mee schieten voor op sociale media. Verder heb je nog de beschikking over een dieptesensor die voor mooiere portretten moet zorgen.

Software en prijzen

De Realme C55 draait op Android 13, met daaroverheen de eigen Realme UI 4.0-schil van het bedrijf zelf. Je mag updates naar Android 14 en 15 verwachten. Daarnaast belooft Realme drie jaar lang, tot de lente van 2026, regelmatig beveiligingspatches uit te brengen. Zo hou je hackers buiten de deur. Deze smartphone heeft een adviesprijs van 199 euro. Je kiest uit de kleuren zwart en goud.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Realme C55

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu