Realme GT Neo 3T

1/1

Pluspunten

  • Uniek ontwerp
  • Rappe processor
  • Snel opladen

Minpunten

  • Camera's behoren niet tot de top

De Realme GT Neo 3T is een rappe midranger die snel oplaadt en een bijzonder ontwerp heeft. Op deze pagina lees je alles over het toestel.

Lees verder na de advertentie.

Realme GT Neo 3T: dit moet je weten

Realme GT Neo 3T

De GT Neo 3T is een wat goedkopere versie van de gewone Realme GT Neo 3. Net als dat toestel heeft deze smartphone een uniek ontwerp dat is gebaseerd op de racewereld. Je kent de blokjes op de achterkant vast wel van de beroemde vlaggen.

De Snapdragon 870-chip is niet meer de nieuwste, maar zet nog steeds erg goede prestaties neer, ook in games. Bovendien biedt hij ondersteuning voor 5G. Je krijgt er van Realme minstens 8GB RAM en 256GB opslagruimte bij.

Ook op schermgebied heb je weinig te klagen. De GT Neo 3T heeft een 6,62 inch-oled-display met perfecte zwartwaarden en een resolutie van 2400 bij 1080 pixels. Daardoor zien tekst en afbeeldingen er scherp uit. Bovendien gaat het om een 120Hz-paneel. Dat wil zeggen dat pixels 120 keer per seconde worden ververst, waardoor beelden erg vloeiend ogen.

Snel opladen, vier camera’s

De Realme GT Neo 3T heeft een grote 5000 mAh-accu waarmee je het einde van de dag makkelijk moet halen. Ook als dat niet lukt is er geen nood, want het toestel wordt geleverd met een 80 Watt-lader. Die pompt je telefoon in iets meer dan een half uur weer helemaal vol.

Op de achterkant van deze smartphone vind je drie lenzen. De hoofdcamera heeft een resolutie van 64 megapixel en zorgt voor gedetailleerds foto’s. Wil je grote gebouwen of je vriendengroep in één kiekje vangen? Dat kan met de 8 megapixel-ultragroothoekcamera.

Voor close-ups gebruik je de macrocamera, maar helaas heeft die een (te) lage resolutie van 2 megapixel. De 16 megapixel-selfiecamera zit in een gaatje in de hoek van het scherm.

Software en prijzen

De Realme GT Neo 3T draait uit de doos op Android 12 met daaroverheen de eigen Realme UI 3.0-skin. Het bedrijf belooft vier jaar beveiligingsupdates om hackers buiten de deur te houden en drie nieuwe versies van Android. Je mag dus upgrades naar Android 13, 14 en 15 verwachten. Dat is prima.

De GT Neo 3T is verkrijgbaar vanaf 429,99 euro. Daarvoor krijg je 8GB RAM en 256GB opslag. Als je 12GB RAM wil, betaal je 469,99 euro. Je kiest uit de kleuren geel en wit. Er is ook een speciale Dragon Ball Z-editie (8GB/256GB) te koop met een aangepast uiterlijk en software. Deze kost 499,99 euro.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Realme GT Neo 3T

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu