De 5 leukste Android-accessoires voor onder de kerstboom

Gijs Ettes
16 december 2013, 20:15
3 min leestijd
De 5 leukste Android-accessoires voor onder de kerstboom
Android-accessoires kerst

De kerstdagen komen eraan en voor sommigen levert dat best wat hoofdbrekens op. Wat voor cadeau moet je immers dat verre familielid of die vriend wiens lootje je hebt getrokken, geven? Om het je allemaal wat makkelijker te maken, licht AndroidPlanet de leukste Android-accessoires voor kerst uit.

Lees verder na de advertentie.

Van hoesjes tot een speaker of weerstation; er zijn zat leuke Android-accessoires die je cadeau kunt doen en waarmee je elke Android-fan een plezier doet. Lees verder en kom erachter welke cadeaus dit jaar niet onder de kerstboom mogen ontbreken.

Galaxy S4 Flipcover Android-accessoire

1. Samsung Flip Cover voor de Galaxy S4
De Samsung Galaxy S4 is een prachtige en snelle smartphone, die niet voor niets een van de meest verkochte telefoons van dit moment is. Het vlaggenschip van Samsung is voorzien van een 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, waarmee het prettig gamen en films kijken is. Om het scherm in goede conditie te houden, is het echter slim om de Galaxy S4 van een hoesje te voorzien. De Samsung Flip Cover voor de Galaxy S4 is een goede optie; deze beschermt zowel de voor- als achterkant van de smartphone tegen krassen en stoten. En dat zonder hem aanzienlijk dikker te maken.

→ De Flip Cover (met kijkvenster) voor de Galaxy S4 is te bestellen voor 20,- euro.

Netatmo Weerstation Android-accessoire

2. Netatmo weerstation
Er zijn goedkopere kerstcadeaus te bedenken dan het Netatmo weerstation, maar met dit apparaatje weet je wel dat je iets unieks onder de kerstboom hebt liggen. Het weerstation meet vrijwel alles in jouw leefomgeving en biedt de mogelijkheid om onder andere de temperatuur, luchtvochtigheid, omgevingsgeluiden en het CO2-gehalte in de lucht te meten. Dankzij de twee modules kun je zowel binnen- als buitenshuis metingen verrichten en alles te weten komen over de luchtkwaliteit. Via de Android-app en het online dashboard heb je direct toegang tot deze inzichten. Wel is een smartphone met Android 4.0 of hoger vereist.

→ Het Netatmo Weerstation is te bestellen voor 169,95 euro (gratis verzending).

Universele autohouder Android-accessoire

3. Universele autohouder met zuignap
Een ideaal cadeau voor smartphone-gebruikers die regelmatig in de auto zitten, is deze universele autohouder. Dankzij de zuignap is hij gemakkelijk aan de binnenkant van de autoruit te bevestigen. Daarnaast is de houder verstelbaar, waardoor elke smartphone met een breedte van 40 tot en met 65 millimeter kan worden geplaatst. Met de buigbare nek stel je tot slot de gewenste kijkhoek in. Handig, zeker als je een dure boete wilt voorkomen voor niet-handsfree bellen.

→ Een universele autohouder met zuignap is te bestellen voor 20,95 euro (gratis verzending).

Hercules WAE BTP 04 Outdoor Android-accessoire

4. Hercules WAE BTP 04 Outdoor
Voor actieve muziekfans is er deze bijzondere bluetooth-speaker van Hercules die stof- en spatwaterdicht is. Daardoor is hij ideaal om mee te nemen op wintersport of wanneer je in het voorjaar gaat kamperen. De speaker heeft een ingebouwde oplaadbare accu die garantstaat voor veertien uur luisterplezier en is via bluetooth te koppelen met vrijwel elke (Android-)smartphone of tablet. Handig is de WAE-app waarmee je onder andere het accuniveau van de speaker bekijkt en de geluidsweergave kunt aanpassen met de equalizer. Dankzij de line-out is het tot slot mogelijk het apparaat te koppelen met andere WAE-speakers.

→ De Hercules WAE BTP 04 Outdoor is te bestellen voor 79,- euro (gratis verzending).

Lenmar Powerport Wave Android-accessoire

5. Lenmar Powerport Wave
Wat extra energie nodig tijdens de feestdagen? Met de Lenmar Powerport Wave hoef je je geen zorgen te maken als je voor langere tijd geen beschikking hebt over een stopcontact. Deze mobiele accu heeft een capaciteit van 11000 mAh en laadt met gemak je tablet en/of smartphone op. Het apparaatje is voorzien van drie usb-poorten en kan dus ook meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. De led-indicator op de Lenmar Powerport Wave laat je weten hoe het met de status van de noodlader zelf is gesteld.

→ De Lenmar Powerport Wave is te bestellen voor 64,95 euro (gratis verzending).

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's