HTC Tattoo Review: hinkt op twee gedachten

Reviewscore

7

Als je een nieuw toestel in handen krijgt is de verleiding groot om snel wat eerste indrukken te verwerken in een review. Bij het review van de HTC Hero hebben we dat gedaan (dat review kreeg achteraf een paar updates). Bij de HTC Tattoo hebben we besloten deze keer een andere aanpak te volgen: alle tijd nemen om het toestel eens uitgebreid in het dagelijks leven te testen. Het resultaat is te lezen in ons review van de HTC Tattoo, waarbij het toestel behoorlijk binnenstebuiten is gekeerd, zoals je op de foto hiernaast kunt zien.

De HTC Tattoo is een budgettoestel met een vriendelijk prijskaartje. Het feit dat er kleurrijke covers voor dit toestel verkrijgbaar zijn wekt de indruk dat het toestel vooral op jongere gebruikers is gericht: mensen die niet zoveel geld willen uitgeven aan een toestel en voor het eerst hun simpele telefoon willen inwisselen voor een smartphone. Tegelijk gaat er achter de HTC Tattoo echter een toestel schuil, die de vergelijking met een middenklasser als de HTC Magic gemakkelijk kan doorstaan: een vergelijkbare processor, een nieuwere versie van het besturingssysteem en de HTC Sense-interface, samengebracht in een toestel dat er zo ‘gewoon’ uitziet dat het bij veel mensen in de smaak zal vallen. Is de HTC Tattoo nu een budgettoestel, of is de HTC Magic gewoon uit de markt geprijsd door deze nieuwkomer?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.